Helyi hírek 2016. május 23. 07:30

Tiszta vizet öntöttek a pohárba

Képgaléria
Tiszta vizet öntöttek a pohárba
A BÁCSVÍZ Zrt. 2016. május 12-én megtartott évi rendes közgyűlése elfogadta a Társaság 2015. gazdasági évről szóló éves beszámolóját, és jóváhagyta mérleg szerinti eredmény fejlesztési célra történő eredménytartalékba helyezését.

Sipos László tanácsnok, a részvényesek nevében megköszönte a menedzsmentnek és a munkavállalóknak a 2015. gazdasági évben végzett munkájukat és erőfeszítéseiket, mellyel hozzájárultak a színvonalas és biztonságos szolgáltatás nyújtásához és a kitűzött célok sikeres teljesítéséhez. Külön kiemelte, hogy az elmúlt év a jelentős integráció és a víziközmű fejlesztési nagyberuházások révén igen sok extra feladatot rótt a kollektívára, akiknek szívből gratulált a közösen elért eredményükhöz, elismerésre méltó teljesítményükhöz.

Kiskunfélegyháza térségében az új 1500 m3-es víztorony az elmúlt időszak emblematikus nagyberuházása, melynek révén a város és a környező kisebb települések vízellátása a korábbinál jóval biztonságosabb üzemeléssel és magasabb minőségben biztosított.

A tulajdonosok a közgyűlésen elfogadták még a Társaság Eszközgazdálkodási szabályzatát és az Alapszabály módosításait, majd döntöttek a tisztségviselők és a könyvvizsgáló járandóságairól.

A Társaság Alapszabálya szerint a 2016. évi közgyűlés volt hivatott értékelni a 2012-ben megválasztott vezérigazgató eddigi munkáját. Az elmúlt 4 év eredményei és kiegyensúlyozott gazdálkodása, a Társaság növekedése és a rendkívüli kihívásokat megélt víziközmű szektorban való példaértékű, stabil helytállása alapján a részvényesek egyhangú szavazással választották újra Kurdi Viktort a BÁCSVÍZ Zrt. elnök-vezérigazgatójává 2021. május 31-éig tartó időszakra.

Az újraválasztott elnök-vezérigazgatónak a tulajdonosok sok sikert és jó munkát kívántak további munkájához a BÁCSVÍZ Zrt. élén is, valamint a Magyar Víziközmű Szövetségben is, melynek elnökévé május 10-én választották meg a víziközmű üzemeltető tagszervezetek képviselői.




 

 

Kövessen minket a Facebookon is!