Helyi hírek 2016. május 24. 13:30

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Május 26-án, csütörtökön tarják az Úrnapi körmenetet. Délután 6 órakor szentmise lesz az Ótemplomban, majd utána indul a körmenet a Szent István Templomhoz. Kérik a kedves híveket, hogy a virágokat és a szirmokat a Móra Ferenc Gimnáziumhoz és a polgármesteri hivatalhoz vigyék.

1. Május 29-én, vasárnap a 9 órai szentmise után megbeszélés lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek szüleinek. Kérik, hogy a szülők vegyenek részt a megbeszélésen!
 

2. Egynapos kirándulást szerveznek az általános iskolás gyerekeknek Petőfiszállás-Szentkútra. Június 4-én, szombaton reggel 9-kor indul az autóbusz a Plébánia előtti parkolóból. A gyerekek vigyenek magukkal ennivalót és innivalót. A kirándulásért fizetni nem kell, az esetleges kérdéseikkel keressék meg a hitoktatókat. Érkezés délután 3 óra körül várható.
 

3. Tábort szerveznek felső tagozatos hittanosok részére július 4-e és 9-e között a Tolna megyei Szálka községbe. Részvételi díj 20 ezer forint személyenként. Érdeklődni és jelentkezni lehet a hitoktatóknál.
 

4. A Városalapítók Napja alkalmából az önkormányzat kitüntetésben részesítette Kapás Mihály atyát.




 

Kövessen minket a Facebookon is!