Sport 2016. május 24. 14:30

Szolnokon és Sándorfalván íjaztak

Képgaléria
Szolnokon és Sándorfalván íjaztak
Sűrű hétvégén vannak túl a kiskunfélegyházi Turul Koppány Íjászai HE tagjai. Május 21-én és 22-én is versenyen vettek részt.

Szolnokon, a Tiszaligetben megrendezett nagyszabású íjászversenyen mintegy kétszáz íjász jelent meg, ahol a Turul Koppány Íjászok is versengtek. Ifjú Lovas Ferenc éppen hogy csak lecsúszott a dobogóról, így negyedik lett. Szeibert Imre a hetedik, Lovas Ferenc a 24. helyet szerezte meg a legnépesebb korcsoportban.

Május 22-én, vasárnap a Sándorfalvi Sólymok első versenyüket rendezték, ahol szintén szép számban gyűltek össze az íjászok. A napsütéses időre éhezett versenyzők, szép környezetben mérhették össze a tudásukat. Kiskunfélegyházát és a Koppányokat ifjú Lovas Ferenc, Keserű Szilvia, Szeibert Imre, id. Lovas Ferenc, Szólya Imre, Kiss János és Dinnyés Gyula képviselték.

Keserű Szilvia harmadikként zárta a viadalt. Ifjú Lovas Ferenc és Szeibert Imre a hetedik helyen végzett. Hivatalos végeredmény híján következtetni lehet, hogy néhány pontos eltéréssel követik a többiek.
Dinnyés Gyula 4. lett és könyvjutalomban részesült.




 

Kövessen minket a Facebookon is!