Helyi hírek 2016. május 26. 17:00

Új parkolók a Szent Imre herceg utcában

Képgaléria
Új parkolók a Szent Imre herceg utcában
Május 26-án adták át a Szent Imre herceg utcában a Göllesz Viktor Általános Iskola előtt megépült 50 méteres járdaszakaszt, illetve az ezzel párhuzamosan megépült 14 férőhelyes parkolót. Az avatón Balla László, a körzet önkormányzati képviselője elmondta, hogy az iskola dolgozóinak és a lakosság kérésének eleget téve szorgalmazta a járda megépítését, illetve a parkolók kialakítását. A kivitelezéshez segítséget nyújtott a Kossuth Szakképző iskola vezetése, szakoktatói és a tanulók. Ennek köszönhetően sikerült költségkímélően - a város biztosította 2 millió forintos keretből - biztonságosabbá tenni az iskola környékén a közlekedést, autósoknak és gyalogosoknak egyaránt.

A járda és a parkolók szakszerű kivitelezését elismerendő, Balla László oklevéllel és apró ajándékkal köszönte meg a korrekt kivitelezési munkát Ágoston Tibor igazgatónak, Csabai Csaba műszaki igazgatóhelyettesnek és Balogh László szakoktatónak.

Az átadáskor Balla László elmondta, hogy körzetében egy év alatt 35 parkolót sikerült kialakítani. A munkának azonban nincs vége, hamarosan a piac környékén kezdenek hozzá a parkolók megépítéséhez.

s. r.





 

Kövessen minket a Facebookon is!