Sport 2016. május 27. 11:00 Forrás: bacskiskunfoci.hu

"Szeretnénk nyerni, de döntetlen esetén sem leszünk csalódottak"

"Szeretnénk nyerni, de döntetlen esetén sem leszünk csalódottak"
A bajnokság 29. fordulójában nagy csata várható az aranyéremért Tiszakécskén. A KHTK egypontos előnnyel utazik riválisához. Szombaton várhatóan nézőcsúcs születik a Tisza-parti stadionban. A mérkőzést 15 órától az M4 Sport csatorna online felületén (m4sport.hu) is nyomon követhetik.

- Hogyan készültök a hétvégi összecsapásra, a játékosoknál lehet-e némi feszültséget érezni a rangadó előtt?

Szokásos módon készülünk a hétvégi rangadóra, játékosaim amatőrök, van közöttük katona, tűzoltó, dohányárus, autókereskedő, így este munka után jönnek edzésre. Gyorsan hozzáteszem az edzés látogatottság kimagasló nálunk, igazi összetartó baráti társaság van itt Félegyházán. Egyébként jelenleg semmi feszültséget nem érzek a csapaton, sőt az egyik edzés után a megszokott összejövetelünkön pár doboz Borsodi Bivalyt is kipukkantottunk, vagyis nálunk garantált a jó hangulat. Természetesen én többször láttam játszani riválisunkat, és a meglévő információkat átbeszéljük.

- Milyen eredménnyel lennél elégedett a szuperrangadón?

Nagyon nagy a különbség a két csapat lehetőségei között. Kiváló munka folyik a DUNA Aszfaltnál, ennek ellenére szeretnénk nyerni, de döntetlen esetén sem leszünk csalódottak. Az én szememben egyébként már bajnokok a srácok, mi tudjuk csak igazán, hogy honnan indultunk januárban, és hová jutottunk.

- A családi otthonban biztos beszédtéma a hétvégi mérkőzés, hiszen Dávid fiad a Tiszakécske meghatározó játékosa?

Mostanság kevesebbet látom, amikor otthon van, kerüli ezt a témakört, pedig szívesen beszélgetnék vele. Napokban számoltam össze, kb. 8-10 játékosnak voltam edzője a kécskei csapatból Ábel Zsolt, Nagy Viktor kedvenceim közé tartozik, és rendkívül jó a viszonyom Nagy Zsolttal, aki kapusedzőm volt Cegléden.

- Mi fog dönteni a két csapat hétvégi találkozóján, eldőlhet minden kérdés, vagy az utolsó fordulóban dől el az aranycsata?

Sok apró dologra kell figyelni, például a délutáni nagy melegre. Itt biztos hátrányban leszünk, mivel van olyan játékosom, aki szombaton még dolgozik, míg a Tiszakécskét teljes profizmus jellemzi, csak a labdarúgásra kell koncentrálniuk. Itt előnyben vannak, viszont óriási teher alatt játszanak, véleményem szerint ez a javunkra is döntheti a rangadót. Az, hogy eldőlhet-e minden, csak abban az esetben tudom elképzelni, ha nyerünk, mivel akkor matematikailag is bajnokok leszünk. Amennyiben más eredmény születik mind a két csapatnak fontos mérkőzése marad az utolsó fordulóra. Tiszakécske Kalocsán vendégeskedik, míg mi azt a Kecelt fogadjuk, aki döntetlent játszott tavasszal a Kécske otthonában.


Fotó: Szentirmay Tamás 

Kövessen minket a Facebookon is!