Helyi hírek 2016. május 29. 10:30

Félegyházi rockzenészek a „Miénk itt a tér” színpadán

Képgaléria
Félegyházi rockzenészek a „Miénk itt a tér” színpadán
A Plain-Rock Egyesület „Rocktár estje” várta közönségét május 27-én este a „Miénk itt a tér” rendezvényére. A közönségnek nem voltak ismeretlenek a Shelters és a Fullánk zenészei és muzsikája, hiszen mindkét formáció tehetséges félegyházi fiatalokból áll. Ennek megfelelően, kellő érdeklődés és siker fogadta őket.

A Shelters zenekar  a Rocktáborok 14-15 éves tagjaiból alakult fél esztendeje. Azóta szerepeltek már a "Kismenők" TV2 tehetségkutató 2. fordulóján, a félegyházi általános iskolákat is végig turnézták, most pedig megmutatták tudásukat az egyik legnagyobb városi rendezvényen is. A zenekar megalakulása óta túl van jó néhány jelentős koncerten és a nyár folyamán is több alkalommal láthatja őket a nagyérdemű a helyi és környékbeli fesztiválokon. A zenekar tagjai: Rekedt-Nagy Réka ének, Szabó Dominik gitár, Kele László gitár, Mohácsi Zoltán basszusgitár, Görög Csaba dob.

A Fullánk saját dalaik mellett főleg Tankcsapda feldolgozásokat játszik. A zenekar tapasztalt félegyházi zenészekből alakult évekkel ezelőtt. Azóta számtalan koncerten vitték hírét Kiskunfélegyháza élőzenei sikereinek az ország jelentős motoros találkozóin, klubjaiban, fesztiváljain. A dinamikus, energiával teli rock trió idén is sok koncertfelkéréssel büszkélkedhet és jelenleg a legnagyobb közönséglétszámot megmozgató helyi zenekar. Az együttes tagjai: Gyenes Szabolcs ének/basszusgitár, Dankó Dániel gitár, Koncz Nándor dob. A Fullánk az idei Nemzetközi Oldalkocsis Találkozó egyik fő zenekara lesz.

s. r.

Fotó: Kürti László








 

Kövessen minket a Facebookon is!