Helyi hírek 2016. június 2. 07:30

Mondja el véleményét!

Mondja el véleményét!
A 2015. évben készített Kiskunfélegyháza Integrált Településfejlesztési Stratégiájának módosítása vált szükségessé a Széchenyi 2020 program 2016. évben meghirdetett pályázati lehetőségeinek figyelembe vételével. Véleményeket, észrevételeket 2016. június 20-án 24:00 óráig várják az alábbi e-mail címre:  [email protected] - tudtuk meg Németh Péter kiskunfélegyházi ITS városi koordinátortól. A Felülvizsgált ITS (2016) megismerés és véleményezés céljából a www.kiskunfelegyhaza.hu/ its weblapon tölthető le PDF formátumban.

Az ITS a város középtávú fejlesztési irányait, célrendszerét és azok elérése érdekében tervezett tevékenységeket határozza meg az önkormányzat által jóváhagyott jövőkép és hosszú távú, 15-20 évre szóló, átfogó célok alapján. Az ITS célja, hogy stratégiai tervezés eszközeivel segítse elő a következő esztendők városfejlesztési tevékenységeinek eredményességét.

Kiskunfélegyháza Város 2015-2020 között elérendő középtávú stratégiai céljai egyrészt a városi szintű tematikus célokat, másrészt a városrészi szintű területi célokat foglalják magukban. A legfontosabb fejlesztési prioritások között szerepel egyebek mellett a munkahelyteremtés, a középszintű oktatás fejlesztése, az idegenforgalmi fejlesztések, a történelmileg kialakult településszerkezet értékeinek megőrzése és megújítása, a város zöldfelületeinek felújítása, lehetőségek szerinti bővítése.




 

Kövessen minket a Facebookon is!