Helyi hírek 2014. május 7. 17:13

Szavazz a Batthyányira!

Szavazz a Batthyányira!
A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola jelentkezett a Cetelem Zöldsuli programjára. A pályázat elnyerésével az iskola növelni tudná az udvar zöld felületeit, valamint a kerítés mentén sövény telepítésére nyílna lehetőség. Ezért arra kérnek mindenkit, szavazzanak az iskolára, hogy szebb és egészségesebb környezetben sportolhassanak, játszhassanak az intézmény tanulói.

A szavazás menete:

 

1.) Szavazni a http://cetelemzoldsuli.hu weboldalon lehetséges

2.) A megjelenő weboldalon a "Vidéken keresek" résznél először Bács-Kiskun megyét, majd Kiskunfélegyházát kell kiválasztani. A keresés gombra kattintva az oldalon megjelenik intézményünk.

3.) Az iskolánk neve végén lévő + jelt aktiválva lenyílik az iskolánk rövid pályázata, ahol a "Rá szavazok" gomb segítségével lehet voksolni.

4.) A megjelenő új ablakban az ott leírt formátumokban ki kell tölteni a szükséges adatokat, be kell írni az ellenőrző kódot és bepipálni a Játékszabályzat elfogadását. Ezt követően az "Elküld" gombra kell kattintani.

5.) A rendszer jelzi, hogy a megadott e-mail címre küldött egy levelet. Tehát be kell lépni a fiókba és ott a "Szavazás véglegesítése" linkre kell kattintani.

6.) A megnyíló új ablakba ismételten be kell írni egy ellenőrző kódot, így válik a szavazat érvényessé!

 

Köszönjük támogató szavazatát!

 

Makányné Óvári Éva

intézményvezető igazgató

Kövessen minket a Facebookon is!