Helyi hírek 2016. június 5. 15:00

Ki gondolná, hogy ennyi tehetséges táncosunk van?

Képgaléria
Ki gondolná, hogy ennyi tehetséges táncosunk van?
Idén június 4-én, 16. alkalommal mutatták be a Kiskun Alapfokú Művészeti Iskola táncosai, hogy mit tanultak, mennyit fejlődtek az elmúlt tanévben. A Kossuth Lajos Szakképző Intézmény sportcsarnokában telt ház előtt megrendezett Tánc Gálán elsőként a néptánc csoportok léptek a parkettre, majd a társastáncosok bűvölték el közönségüket.

A rendezvény közönségét és szereplőit Jankovszki Zoltán igazgató köszöntötte. Elmondta: a Kiskun Művészeti Iskola az idén öt faluban és a kiskunfélegyházi Darvas iskolában is indított néptánc oktatást. Petőfiszálláson, Kunszálláson, Bugacon, Gátéron és Pálmonostorán is kezdő és haladó csoportok működnek, akik lelkesen készültek a gálára oktatóik – Jánosi Eszter, Jánosi Ágnes és Varga Andreas – felkészítésével. A táncosok zenei kíséretét Kisgyőri Krisztián, az iskola népzeneoktató tanára és barátai vállalták fel.

A néptáncosok után a társastáncosok mutatkoztak be latin és standard táncokkal. A produkciókra Boda Brigitta tánctanárnő készítette fel a csoportokat.

s. r.    





 

Kövessen minket a Facebookon is!