Kék hírek 2016. június 16. 11:00 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Nőket molesztált, őrizetbe vették - videóval

Képgaléria
Egy kiskunfélegyházi nő tett bejelentést a rendőrségre június 6-án arról, hogy előző nap egy ismeretlen férfi hátulról megszorította, magához húzta és nem akarta elengedni őt. A sértett aktív ellenállásának és segítségkiáltásának hatására menekült csak el az elkövető.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az ügy felderítése érdekében létrehozott nyomozócsoport tagjai széleskörű adatgyűjtést folytattak, amelynek eredményeként néhány napon belül egy gátéri férfi került a látókörükbe. A rendőrök június 14-én egy gátéri tanyán elfogták a feltételezett elkövetőt, J. Istvánt.

Az eljárás adatai alapján megalapozottá vált a gyanú, hogy a 43 éves gátéri lakos június elején két helyi nővel szemben is szeméremsértő módon viselkedett, illetve inzultálta őket. A férfi cselekményei során minden alkalommal fekete kesztyűt viselt, amelyet elfogásakor is magánál tartott.

A gyanúsítottal szemben - őrizetbe vétele mellett - szeméremsértés miatt is büntetőeljárást indítottak a rendőrök. A nyomozók kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását, amit a nyomozási bíró június 15-én elrendelt.
 

Kövessen minket a Facebookon is!