Helyi hírek 2016. június 17. 13:30

Nyári diákmunka program indul az Önkormányzatnál

Nyári diákmunka program indul az Önkormányzatnál
„Nyári diákmunka” elnevezéssel országos munkaerő-piaci program indul. A központi program keretében lehetősége lesz Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatának és az önkormányzati fenntartású intézményeknek 2016. július 1. és 2016. augusztus 31. közötti időszakban 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező, a Kiskunfélegyházi Járási Hivatal illetékességi területén lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező diákok munkaviszonyban történő foglalkoztatására legfeljebb napi 6 órában a minimálbér időarányosan járó összegéért.

Jelentkezni június 22-én, szerdán 12 óráig lehet a [email protected] e-mail címre küldött önéletrajzzal vagy rövid bemutatkozással, melyben személyi adataikon, pontos elérhetőségükön
(telefonszám, e-mail cím) kívül tüntessék fel, hogy mely oktatási intézményben és esetleg milyen szakon tanulnak és mely időszakban (július vagy augusztus) szeretnének dolgozni.

A programban  az vehet részt, aki rendelkezik a 2015/2016. tanévre (hallgatók esetén II. félévre is) érvényesített diákigazolvánnyal  vagy ennek hiányában iskolalátogatási ill. hallgatói jogviszony igazolással.

Mivel a programra várhatóan többszörös túljelentkezés lesz, ezért a dolgozni vágyó diákoknak javasolják egyéb munkalehetőség keresését is.





 

Kövessen minket a Facebookon is!