Helyi hírek 2016. június 18. 11:30 Forrás: baon.hu - Vajda Piroska

Autónyi összefogás a bajba jutott kutyamenhelyért

Autónyi összefogás a bajba jutott kutyamenhelyért
Autó nélkül maradt a kiskunfélegyházi kutyamenhely, ám jármű híján a feladatát sem tudja ellátni. Az önkéntesek autónyi összefogásra kérik az állatbarátokat.

A félegyházi kutyamenhelyet és gyepmesteri telepet a Fido Bácsi Közhasznú Alapítvány működteti, hosszú évtizedek óta sikeresen és látja el a feladatát az egész térségben. Telepük most autó nélkül maradt. A gyepmester eddig saját járművével járta a várost és a hozzá tartozó településeket, de az autó tönkrement, így nem tud eleget tenni kötelezettségeinek. Nem tudja mivel szállítani a kutyák eledelét és a kóbor kutyák befogását, szállítást sem tudja megoldani. Az alapítvány keretei nem engedik meg, hogy másik járművet vásároljunk – nyilatkozta a Petőfi Népének Papp Viktória, az alapítvány önkéntese, aki végső elkeseredésében a kutyabarátok támogatását kéri.

Bízik benne, hogy sok állatszerető adományából sikerül „összerakni” egy autóra valót. A Fidó Bácsi Közhasznú Alapítvány és HEROSZ kiskunfélegyházi Szervezetének bankszámlaszáma: 11732071-20018236-00000000. Bővebb információ a 70/33-81-573 vagy a 70/33-11- 634 számokon kérhető.


Fotó: illusztráció




 

Kövessen minket a Facebookon is!