Helyi hírek 2016. június 19. 07:30

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 12. vasárnap - 2016. június 19. A hét ünnepei: Kedd - Gonzága Szent Alajos szerzetes emléknapja. Péntek - Keresztelő Szent János születésének főünnepe.

1. Júniusban este 6 órától Jézus Szentséges Szívének a litániáját imádkozzák a templomban.

2. A nyári hónapokban a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt zárva tart.

3. Ma (vasárnap) este fél 6-kor jótékonysági ifjúsági dicsőítés lesz a templomban, amit a plébánia fiataljai és a kiskőrösi fiatalok vezetnek. Dalok és versek formájában szeretnék megosztani az örömüket és az Isten iránti szeretetüket mindazokkal, akik elfogadják a meghívásukat. A dicsőítés után a fél 7-es szentmisén is ők vezetik a zenei szolgálatot. A programon lehetőség lesz anyagilag támogatni a két ifjúsági csoport közös nyári táborozását.

4. Két hét múlva, július 2-án, szombaton lesz a templom búcsúja. Délelőtt ½ 10-től litániával köszöntik a Szűz Anyát, az ünnepi szentmise 10 órakor kezdődik, a szentmise után pedig körmenetet tartanak. A búcsúi szónok Seffer Attila, kiskőrösi plébános atya lesz. A szentmise és a körmenet után szeretettel hívják a híveket és a zarándokokat a plébánia kertjébe egy közös babgulyásos agapéra, beszélgetésre, együttlétre. Ha valaki süteménnyel vagy üdítőitallal hozzá tud járulni az agapéhoz, azt köszönettel 
elfogadják.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!




 

Kövessen minket a Facebookon is!