Sport 2014. május 10. 20:36

Ezüst „kezű” kézisek

Képgaléria
Felszabadult játékkal, magabiztos, 44-28-as győzelemmel fejezte be az NBII-es bajnokságot május 10-én a P&P Félegyháza kézilabdacsapata. Az együttes tagjai a találkozót követően az ezüstérmeiket is átvehették. A csapat a szezont 17 győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel; összesen 36 ponttal zárta.

Ünneplésre készültek a félegyházi sportcsarnokban május 10-én a kézilabda barátok. A P&P Félegyháza az utolsó mérkőzéstől függetlenül a bajnokság második helyén végzett.

Az együttes a végig jó hangulatú találkozón azt a martfűi csapatot fogadta, akiket ősszel is legyőzött 29-25-re, így szinte borítékolható volt az újabb félegyházi siker.

A mérkőzést ennek függvényében végig a félegyháziak irányították. A szünetben 22-15-re vezettek.

A fordulást követően a pontosabban, gyorsabban játszó hazai csapat tovább növelte előnyét. A hajrában a teljesen széteső vendégekkel szemben számtalan indításgólt szereztek. Végül meg sem álltak 44 gólig. /44-28/

 

A P&P Félegyháza tagjai a mérkőzést követően Balla László alpolgármestertől és Csányi Józseftől, a KGME elnökétől vehették át az ezüstérmeket.

 

G. Z. 

 

Kövessen minket a Facebookon is!