Helyi hírek 2016. június 30. 10:15 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

Újabb földárverések

Újabb földárverések
2016 elején a "Földet a gazdáknak" program folytatásaként meghirdették az árverésen értékesíteni kívánt mezőgazdasági területeket. Az árverésen való részvétel feltételeit a 262/2010. (XI. 17.) Kormányrendelet, valamint az árverési hirdetmények tartalmazzák.

A délelőtti árverések regisztrációjára 8 órakor, a délutániakra 13 órakor kerül sor. Késedelmes megjelenés esetén az árverési eljárásból kizárják a licitálót. A regisztráció befejezése után 8.30-kor illetve 13.30-kor kezdődnek az árverések, és folyamatosan bonyolítják.

Az árverési biztosítéknak az árverést megelőző munkanap 12 óráig kell a letétkezelő pénzintézet (Budapest Bank Zrt.) helyrajzi számonként meghatározott, az árverési hirdetményben szereplő bankszámlájára beérkeznie.
 

Az utalás közlemény rovatában kötelezően fel kell tüntetni:

- az árverező nevét

- az árverező adóazonosító jelét.
 

Bármely két adat hiánya az árverésből való kizárást vonja maga után. A közlemény rovatban egyéb adatot feltüntetni nem lehet. Az árverésre minden résztvevő vigye magával személyi igazolványát. 

Az árveréseket július 11-én, 14-én, 15-én és 28-án tartják a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, Kecskemét, Halasi út 34. szám alatti épületében.



Fotó: illusztráció




 

Kövessen minket a Facebookon is!