Helyi hírek 2016. július 7. 07:30

Gőzerővel folyik a kivitelezés

Képgaléria
Gőzerővel folyik a kivitelezés
Kiskunfélegyháza bel- és külterületén a tervezett önkormányzati beruházások kivitelezése megkezdődött – tájékoztatta lapunkat Hartyáni Gyula projektfelelős.

A kivitelezési munkákat az ÚT-ÉP-KER Kft., mint közbeszerzési eljáráson kiválasztott kivitelező, a múlt héten több helyszínen megkezdte. A Csólyosi út 850 méter hosszú szakaszának aszfaltozása 3 méter szélességben megtörtént, a Csáky utcában a Bessenyei és a Károlyi Mihály közötti szakaszon az aszfaltozási és befejezési munkák megtörténtek, a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény Tóth Kálmán utcai ellátó helyén a parkírozók elkészültek, a Kiskun utcában a Csanyi út és Sólyom utca közötti szakaszán útépítési munkálatok előkészítési feladatai folyamatban vannak. A Petőfi lakótelepen a Holló László u. 10-12. sz. előtti társasháznál a parkoló építés munkálatok is hamarosan befejeződnek, a Móra téren a Békás kút csobogó kivitelezési munkái folyamatban vannak.

A műszaki ellenőrzési feladatokat a polgármesteri hivatal részéről Hartyáni Gyula projektfelelős és Sipos Róbert útkezelő folyamatosan végzik, a kivitelezés az ütemterv szerint halad.

A közterületi felújítási feladatok elvégzése során a 16 helyszínen folyamatosan zajlanak az építési munkálatok, a részletekről az önkormányzat folyamatosan tájékoztatja Félegyháza lakosságát. A kellemetlenségekért türelmet kér a város!






 

Kövessen minket a Facebookon is!