Helyi hírek 2016. július 19. 12:20

Lezsák Sándor CSOK-fogadóórája Izsákon

Lezsák Sándor CSOK-fogadóórája Izsákon
Izsákon tartott fogadóórát július 18-án Lezsák Sándor országgyűlési képviselő a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) tárgyában. A fogadóórán Lezsák Sándor, Bács-Kiskun megye 4. választókerületének országgyűlési képviselője lehetőséget biztosított a térségben élő lakosoknak arra, hogy a személyes beszélgetések alkalmával egyéni élethelyzetükhöz megtalálják a legjobb megoldást.

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény igénybevétele számos feltételhez kötött. Lezsák Sándor természetesnek tartja, hogy a Családi Otthonteremtési Kedvezményben érdekeltek a saját problémájukra keresik a választ, ezért minden érdeklődővel személyes beszélgetést folytatott, és szakemberek bevonásával személyre szabott megoldást szeretne találni gondjaikra. 

Azok, akik nem tudtak eljönni Izsákra, még három helyszín közül választhatnak, ugyanis az országgyűlési képviselő augusztus 15-én Kiskunmajsán, augusztus 29-én Kiskunfélegyházán, szeptember 5-én pedig Lakiteleken várja mindazokat, akik választ keresnek a Családi Otthonteremtési Kedvezménnyel kapcsolatos kérdéseikre.




 

 

Kövessen minket a Facebookon is!