Program 2016. július 22. 10:20

Vadkerti Sörfesztivál - A főszereplő ön és a sör

Képgaléria
Vadkerti Sörfesztivál - A főszereplő ön és a sör
Július utolsó hétvégéjén, ha nem is szó szerint, de megtelik sörrel a Vadkerti-tó. Ismét remek rendezvénnyel, egy három napos sörfesztivállal várja ugyanis a nyaralókat és a szórakozni vágyókat a nagy sikerű borfesztivált is kivitelező szervezőgárda.

A sokak által csak Büdös-tóként emlegetett vadkerti helyszínen évek óta megrendezik a sörfesztivált is, ahol a kulturált sörfogyasztás megteremtése és népszerűsítése mellett nagy hangsúlyt fektetnek a
szórakoztatásra is. Ennek köszönhetően a folyékony kenyér szerelmesei július 29-30-31-én minden nap különleges zenei élményekre számíthatnak.

Pénteken zenei időutazással, az Arató videodiscoval indul a program, amit másnap, szombaton a Rumba Gitara, a Honeybeast, és a rendre ezreket vonzó Jolly és Suzy tesz majd teljessé. Este kilenctől Caramel énekel majd, éjjel 11 órától pedig a Welcome Band húzza a talpalávalót.

Vasárnap kettőtől a Melodyland, fél négytől Sihell Ferry & Henna, fél öttől Kovács Kati, este
hattól pedig Fehérvári Gábor Alfréd vonzza majd a strandolókat a színpad elé, akik a Bikini koncertjével búcsúzhatnak majd el az idei sörfesztiváltól.


A rendezvény támogatója a Szerencsejáték Zrt.




 

Kövessen minket a Facebookon is!