Sport 2016. július 30. 17:40

Az NB III-as Hódmezővásárhelyt is legyőzte a KHTK

Képgaléria
Az NB III-as Hódmezővásárhelyt is legyőzte a KHTK
Felkészülési mérkőzésen újabb sikert aratott a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgó csapata, amely július 30-án az NB III Közép csoportjában szereplő Hódmezővásárhelyi FC-t verte meg 3-1-re a Honvéd Sporttelepen. A magasabb osztályú Hódmezővásárhely legyőzése önbizalmat adhat a félegyháziaknak a bajnoki rajt előtt.

Az előző szezont a Hódmezővásárhelyi FC az NB III közép csoportjának hátsó régiójában zárta, a 15. hely bennmaradást jelentett számukra. A bajnokságot augusztus 7-én a Békéscsaba ellen kezdik, a rajt előtti héten kiváló edzőpartnernek bizonyult a megyei I. osztály címvédője, a Kiskunfélegyházi HTK.

Nem vették félvállról a csapatok a mérkőzést, rekkenő hőségben jó iramban játszottak. A félegyháziak részéről Medgyesi László kétszer zörgette meg a hódmezővásárhelyi hálót, a vendégek ugyan szépítettek, de a találkozó utolsó gólját a KHTK-s Zs. Juhász István szerezte. (3-1)

A félegyháziak ilyen arányban is megérdemelten győztek, mondta el Szabó István vezetőedző.

- Folytattuk azt a játékot, amit tavasszal elkezdtünk. Örülök annak, hogy az NB III-as csapatot ilyen arányban megvertük. Jól játszottunk, koncentrálunk a jövő heti kupa mérkőzésre. Önbizalmat ad a siker, sérülés nélkül letudtuk az első négy heti felkészülést.

 

 

G. Z.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!