Program 2016. augusztus 4. 08:15

Egy hétvégére jazzfőváros lesz Kecskemét

Képgaléria
Egy hétvégére jazzfőváros lesz Kecskemét
Vízparti családi szabadidős fesztiválra várják az édeklődőket augusztus 4-e és 7-e között Kecskeméten, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. A négynapos szabadtéri fesztivál ötletgazdája Ittzés Tamás, a Bohém Ragtime Jazz Band vezetője.

A családi szabadidős fesztiválra a fiatalokat és az idősebbeket is elvárják. A Jazzfőváros a 14 éven aluliak ingyenesen vehetnek részt, ahogy ingyenes lesz a város főterére tervezett „festival off” koncert is. A koncertek és gasztronómiai programok mellett számos kísérőrendezvényt is terveznek a szervezők.

A Jazzfőváros keretében számos hazai és nemzetközi hírű zenekar és előadó lép színpadra, így például a Harlemania,Marco Marchi & the Mojo Workers, Evan Arntzen, Mimi Blais, a Bolyki Brothers, Sebastien Girardot, Stephani Trick, a Bohém Ragtime Jazz Band, Malo Mazurié, Paolo Alderighi, a Frank Muschalle Trio, a Petra Ernyei Quartet. Koncertet ad Dave Blenkhorn, Ken Aoki, a Gramophonia Hot Jazz Orchestra, a Hot Jazz Band, a Cannaro, Harry Kanters, a Dániel Balázs Trió és még sokan mások.



 

Kövessen minket a Facebookon is!