Kultúra 2016. augusztus 8. 10:15 Forrás: origo.hu

Két hétig kódolatlanul mozizhat

Két hétig kódolatlanul mozizhat
A TV2-csoport és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően augusztus 8-a és 22-e között a MinDig TV előfizetői a 15. programhelyen kódolatlanul nézhetik a Mozi+-t.

Az első hétvégét rögtön egy országos tévépremierrel nyitja a csatorna, Bruce Willisszel, Dwayne Johnsonnal és Channing Tatummal jön a G.I. Joe: Megtorlás. Szintén első alkalommal lesz látható a tévében a Transformers-trilógia záró darabja, A kihalás kora, valamint a Sandra Bullockkal és Melissa McCarthyval készült Női szervek

Tévépremierként érkezik még a Hófehér és a vadász, illetve a Tini nindzsa teknőcök, emellett a kisebbeknek kedvez a négy Shrek és a Rio is. Piedone- és Ötvös Csöpi-filmek is lesznek a két hétben, ahogyan a Terminátor 2-vel is nosztalgiázhatnak a nézők. 

A cégcsoport számára kiemelt fontosságú a kábelportfólió fejlesztése, ezért egy minden eddiginél nagyobb programinvesztíció következő fázisaként frissen vásárolt, exkluzív tartalmakkal várjuk a nézőket. Magyarország vadonatúj filmcsatornája ebben a két hétben kódolatlanul nyújt majd szórakozást az egész családnak" – mondta Fischer Gábor, a TV2-csoport kábelcsatornáinak programigazgatója. 


Fotó: Paramount Pictures - G. I. Joe: Megtorlás






 

Kövessen minket a Facebookon is!