Helyi hírek 2016. augusztus 13. 08:00

Felújítás a Százszorszép Óvodában

Képgaléria
Felújítás a Százszorszép Óvodában
A Százszorszép Óvodában a gyerekek helyét egy ideje komoly munkát végző szakemberek vették át. A nyári szünet alatt felújítási munkálatokat végeznek az intézményben.

A tetőtérre már nagyon ráfért a felújítás – mondta el Fricska Gyöngyi, az óvoda vezetője, majd hozzátette, hogy az elmúlt időszakban kétszer hívták a tűzoltókat, mert vad darazsak költöztek a homlokzati részbe, és az emeleti csoportszobákba is bementek. Ez balesetveszélyes a gyerekekre nézve, ezért szerették volna minél hamarabb elhárítani ezt a problémát is.

A kiskunfélegyházi önkormányzat támogatásának köszönhetően idén is több közintézményben végeztek felújítási munkálatokat, így a Százszorszép Óvodában is megvalósulhatott a tetőtér homlokzati fa burkolatának a cseréje és festése, valamint az emeleti nyílászárók cseréje. Emellett a tűzcsapok szerelése, az összes beltéri ajtó- és tok festése és javítása is megtörtént.

- Erőnkhöz mérten, alapítványi bevételből folyamatosan végzünk kisebb munkálatokat az óvodában, de az ilyen nagyobb beruházások az önkormányzat segítsége nélkül nem valósulhatnának meg intézményünkben - mondta Fricska Gyöngyi. Az vezető azt is hozzátette, hogy a kivitelező precízen, betartva a pontos határidőket, kiválóan teljesít.

Az óvoda összes dolgozója szeptembertől örömmel várja a kicsiket a már megújult és folyamatosan szépülő intézménybe.

V. K.





 

Kövessen minket a Facebookon is!