Sport 2016. augusztus 10. 09:00

14 ország asztaliteniszezőinek rendeztek tábort

Képgaléria
14 ország asztaliteniszezőinek rendeztek tábort
Rekord létszámú, 42 külföldi és 20 hazai játékos részvételével augusztus 5-e és 12-e között tartják meg a Eurotalents Pre-Selection Camp elnevezésű nemzetközi asztalitenisz edzőtábort a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. Napi két edzéssel készülnek a gyerekek, a 2004-2005-ös korosztály országonkénti legjobb három leány -és fiú játékosait profi szakmai edzői stáb irányítja. A keleti régió és a szomszédos országok tehetségei mellett Svédországból, Dániából, Portugáliából, Belgiumból, Hollandiából és Görögországból érkeztek gyerekek.

A nemzetközi nyári korosztályos tábornak hagyományosan Kiskunfélegyháza ad otthont, köszönhetően Karsai Ferencnek, a rendezvény fővédnökének, a Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola vezetőjének.

- A legjobb külföldi játékosok mellett Magyarország számos területéről érkeztek fiatalok. Az ügyességi, erőnléti felkészítés mellett elsősorban kidolgozott szakmai edzésprogrammal fejlesztjük képességeiket.

 

Az edzői stábot Halmai Attila és Aranyosi Levente mellett számos neves edző, többek között a korábbi sokszoros válogatott Kriston Zsolt alkotja. Az erőnléti és ügyességi feladatok koordinálását Lukács Csaba látja el.

 

 

G. Z.

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!