Helyi hírek 2016. augusztus 10. 14:00

Ebből biztos, hogy cirkusz lesz Félegyházán

Képgaléria
Ebből biztos, hogy cirkusz lesz Félegyházán
A volt Vasas pályán, szerdán már épült az Eötvös Cirkusz 18 méter magasságú sátra. Megérkezett az ország legnagyobb utazó állatkertje is, amelyben mintegy ötven féle állatot - köztük tevéket, oroszlánokat, tigriseket, mosómedvéket és baglyokat is láthat a közönség a csütörtökön 19 órakor kezdődő előadássorozat előtt, illetve a szünetekben. Akik a kezdő előadásról lemaradnak, azok pénteken 19, szombaton 18, vasárnap pedig délelőtt 11 órától tekinthetik meg a produkciókat.

Az Eötvös Cirkusz legendája 1920-ban kezdődött, 96 évvel ezelőtt. A ló vontatta kocsik által mozgatott cirkusz eljutott a mai kor egyik legmodernebb utazó cirkuszává.

Az elmúlt évtizedek alatt sok legenda tartozik az Eötvös Cirkusz történelméhez. Ez adta az ötletet, hogy ebben az évben az ”Eötvös Cirkusz’2016 ”évi új műsora a LEGENDÁK világába kalauzolja közönségét. Műsorukban több legendás eseményt jelmezben mutatnak be a fellépő művészek, köztük Rómeó és Júlia történetét, az Oroszánkirály meséjét igazi vadállatokkal, oroszlánokkal, Mary Poppinst és állatseregletét, a Szép és a Szörnyeteg, Esmeralda történetét, valamint a Notre Dame-ból, a Vadnyugati Hatosfogatot. A gyermekek Madagaszkár leghíresebb mese figuráival is találkozhatnak és Steven bohóc legújabb bohózatait láthatják.




 

Kövessen minket a Facebookon is!