Sport 2016. augusztus 11. 10:00

Kétegyházán is helytálltak a Koppányok

Képgaléria
Kétegyházán is helytálltak a Koppányok
Negyedik állomásához ért a Kiskunfélegyházáról kezdeményezett és vezényelt Történelmi Íjász DAR versenysorozat. A Koppányok 12 fővel neveztek az augusztus 6-án, Kétegyházán megtartott találkozóra. Egyéb elfoglaltság miatt Tóth Mihály, Horváth Katica és Elekes Lajos nem tudott részt venni a versenyen, így lejjebb csúsztak a tabellán.

A gyönyörű kastélykertben megtartott íjászverseny nagy kihívást jelentett minden íjásznak. Kétegyháza versenyszervezői remekeltek, élükön Lovász György sok nehéz buktatót tervezett a pályába, ami miatt nem lettek kiemelkedő pontértékek, de mindenkinek egyformán állt a cél.

Csáki Laura 229 ponttal második helyezést szerezte meg így a bajnokságban is megőrizte második helyét. Horváth Katica távollét miatt visszacsúszott a 4. helyre, de a dobogó még nem reménytelen, ehhez a hazai pályán szeptemberben kell bizonyítania.

Ifjú Lovas Ferenc a jónak számító 298 pontos eredménye a 9. helyre volt elég. A bajnokságban a 8. helyen áll.

Csitári Nóra a hosszútávos évét most kezdte, így ez még legfőképpen a tapasztalatszerzés a feladata, ennek ellenére is jól szerepelt és  4. lett, a bajnokságban pedig a 6. helyen áll.

Dongó Anita 7., Kurucz Orsolya 9. lett. Bajnokságban fordított sorrendben állnak. Orsi 7., Anita 9.

Felnőtt férfi kategóriában Szeibert Imre 357 pontot szerzett, ami a 9. helyre volt elég. (bajnokságban a 3. helyen áll.)

Szólya Imre 351 ponttal a 8. ( 13. ), Csányi József 309 ponttal 14. ( 7. ), Tóth Mihály nem vett részt megmérettetésen, így visszacsúszott a 14. helyre.

Keserű Szilvia 14 ponttal lecsúszott a dobogóról. 240 pontos teljesítménnyel a 4. helyen zárta a fordulót, a bajnokságban szűkre csökkent az előnye, így a bajnoki címért, itthon kiválóan kell teljesítenie.

Kiss János a harmadik helyen zárta a versenyt 313 ponttal. János a bajnoki cím megszerzésétől kicsit messzebb került, de stabilan őrzi második helyét. Boldog Bence 6. lett , összesítésben szintén 6.

Vadászreflex kategóriában Bense László, a verseny legtöbb pontot meglövő
(459) versenyzőjeként magabiztosan első lett. Stabilan őrzi első helyét az összesítésben is.

Elekes Lajos távolléte ellenére megtartotta az első helyezést az összesítésben, mivel akkora előnnyel vezeti a bajokságot, de hazai pályán nem remeghet a keze.

Dinnyés Gyula 388 ponttal harmadik lett, összesítettben a 2. helyen áll.





 

Kövessen minket a Facebookon is!