Sport 2014. május 17. 17:24

Négy győzelemmel kezdett a teniszcsapat

Képgaléria
8-1-re győzött május 17-én az Országos Csapatbajnokság másodosztályában szereplő Kiskunfélegyházi Városi Tenisz Klub. A félegyháziak ezúttal a fővárosi Építők TC-t győzték le hazai pályán. A teniszezők jelenleg százszázalékos teljesítménnyel vezetik a bajnokságot és esélyük van a csoportjuk megnyerésére.

Május első hétvégéjén kezdődött el az OBII-es bajnokság, ahol a félegyháziak nyolc tagú csoportban szerepelnek.

A klub a 2014-es szezont két új játékossal kezdte meg Szabolcs Csányi és Martin Fricska személyében.

Az első két forduló meglehetősen furcsán alakult. Az első ellenfél játékosok hiányában feladta a küzdelmet, másnap pedig a rossz időjárási körülmények miatt elhalasztották az Orosháza elleni találkozót, amit május 31-én pótolnak.

Az első tényleges mérkőzésre emiatt a 3. fordulóban került sor. A félegyháziak Kecskeméten vendégszerepeltek ahol az egyéni győzelmeket követően csupán egy páros mérkőzést veszítettek el. /8-1/

A 4. fordulóban a félegyháziak itthon fogadták a Mártonhegyi TC csapatát. Az egyéni játszmák után 4-2-re vezettek, majd a páros mérkőzések során bebiztosították az újabb győzelmüket.

A félegyháziak ezt követően május 17-én az Építők TC ellen győztek 8-1 arányban.

A Kiskunfélegyházi Városi Tenisz Klub játékosai legközelebb május 25-én Gyulára látogatnak, majd pedig május 31-én az Orosházát fogadják. 

 

G. Z. 

Kövessen minket a Facebookon is!