Helyi hírek 2016. október 16. 07:30 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 29. vasárnap - 2016. október 16. A hét ünnepei: Hétfő: Antióchiai Szent Ignác püspök és egyháztanító emléknapja. Kedd: Szent Lukács evangélista ünnepe. Szombat: Szent II. János Pál pápa emléknapja.

1. Októberben minden nap az esti szentmise előtt 5 órakor elimádkozzák a Rózsafüzért a templomban. Mindenkit szeretettel hívnak, hogy közös imádsággal kérjék a Szűzanya közbenjárását egyházunkért, hazánkért, papjainkért, családjainkért és templomi közösségünkért.

2. Ma (vasárnap) délután ½ 5-től Taize-i imaórát tartanak a Szent István templomban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

3. Október 22-én, szombaton tartják a szokásos Berecz Skolasztika Gyalogos Zarándoklatot az Ótemplomtól a tiszaalpári Zárdatemplomig. A gyülekező reggel ¾ 8-kor lesz az Ótemplom előtti téren.
Részletes program és tudnivalók a hirdetőtáblán olvashatóak.

4. Az október 23-ai vasárnapi perselygyűjtés összegét a missziók javára juttatják el.

5. Sírszenteléseket tartanak október 31-én, hétfőn az Alsótemetőben, november 1-én, kedden pedig a Felsőtemetőben, délután 2 órától. Akik szeretnék hozzátartozóik sírjait megszenteltetni, azok a plébániahivatalban iratkozzanak fel.

6. Jövő évi naptárak és kalendáriumok megvásárolhatóak a templom kijáratnál.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!




 

Kövessen minket a Facebookon is!