Sport 2016. augusztus 25. 17:40

Edzőtáborral készülnek a bajnoki nyitányra

Képgaléria
Edzőtáborral készülnek a bajnoki nyitányra
Napi három edzéssel, erőnléti és technikai tréningekkel egyhetes edzőtábort tart augusztus 22-e és 26-a között a Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület a félegyházi strandon. Az edzések a bajnoki felkészülést szolgálják. A korábbi évekhez hasonlóan az egyesület ezúttal is több korosztályos csapatot indít az Országos Vidék Bajnokságban.

A tréningeket az egyesület vezetője, Görög Imre irányítja a 2004-es 2005-ös korosztálynak.

- Reggelente úszó edzésekkel kezdünk, majd kétkapus játék következik. Ebéd után a szárazföldi edzésre, az erőnlét fejlesztésére helyezzük a hangsúly. A futó tréningeket ugyancsak játék követi. Az esti edzés főként labdás játékból áll, a technikai elemek, dobásformák gyakorlása mellett.

Az egyesület a 2004-es, illetve a 2005-ös korosztály számára kiírt Országos Vidék Bajnokságban szerepel ősztől. Ezt megelőzően 2-3 felkészülési torna tarkítja a programot.

- Erős bajnokságban neves csapatokkal mérkőzünk meg. A tavalyi szezonban a 2002-es korosztály számára kiírt bajnokságban 2004-es és 2005-ös fiatalokkal játszottunk. Ebből sokat profitálhatunk a későbbiek során.

Az egyesület közel 30 igazolt játékossal rendelkezik, a fiúk mellett 5 lány is tagja a csapatnak.

 

 

G. Z.

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!