Sport 2016. augusztus 27. 14:15

Szakmai nappal segítették a pedagógusok felkészülését

Képgaléria
Szakmai nappal segítették a pedagógusok felkészülését
A mindennapos testnevelésben dolgozó tanítók, pedagógusok, edzők és sportvezetők részére szakmai napot szervezett augusztus 26-án a Félegyházi Térségi Sportiskola Kosárlabda Szakosztálya. A foglalkozásokat a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban tartották meg gyermekek, iskolások bevonásával. A program célja, hogy minden szakmához szükséges tananyag, segédlet biztosítva legyen a testnevelést tartók számára, illetve még hasznosabban tudják megtölteni a magasabb óraszámot.

A rendezvény főszervezője, Simon Zoltán többek között az alsós tanítók felkészítését emelte ki. Segítve munkájukat eredményes utánpótlást nevelhetnek több sportág számára.

A szakmai nap Fekete-Seres Ildikó testnevelő vezetésével labdás ügyességfejlesztő edzéssel kezdődött, a gyakorlatok a testnevelési órák bemelegítésénél is alkalmazhatók.

Ezt követően Garami Zsolt, a Szombathelyi Haladás erőnléti edzője a DBands elnevezésű gumiszalag alkalmazással láb - és törzsizom erősítéseket mutatott be, amik ugyancsak hasznos kiegészítői lehetnek a mindennapos testnevelésnek.

 

Fotók: Hájas Sándor 

G. Z.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!