Helyi hírek 2016. augusztus 29. 16:15 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Lezárt akta: Többször loptak

Lezárt akta: Többször loptak
A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. T. 19 éves jászkiséri lakos  és P. Zoltán 31 éves kiskunhalasi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a jászkiséri gyanúsított február 13-án, 10 óra 50 perc körül Kiskunfélegyháza egyik áruházából csokoládét lopott el mintegy háromezer forint értékben. A férfi az édességeket a kabátjába rejtette, majd fizetés nélkül akart elmenni. A biztonsági őr tetten érte és visszatartotta őt a rendőrök kiérkezéséig.

A 19 éves férfi továbbá megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy idén februárban két alkalommal és 2015 októberében egy alkalommal lopott el élelmiszert különböző helyi üzletekből.

P. Zoltán a rendelkezésre álló adatok alapján május 28-án 13 óra 40 perckor az egyik kiskunfélegyházi üzletben több szalámit tett a táskájába, majd fizetés nélkül akart távozni, de a biztonsági őr őt is visszatartotta. A férfi továbbá a gyanú szerint márciusban és áprilisban négy alkalommal tulajdonított el élelmiszert különböző helyi üzletekből.

A rendőrök a napokban befejezték a két nyomozást, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek küldik meg.




 

Kövessen minket a Facebookon is!