Sport 2016. szeptember 14. 16:30

A Kész Arénában játssza hazai mérkőzéseit az NB II-es kézicsapat

Képgaléria
A Kész Arénában játssza hazai mérkőzéseit az NB II-es kézicsapat
Visszakerült a Kész Aréna Városi Sportcsarnokba az NB II dél-keleti csoportjának tavalyi ezüstérmese a P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabda csapata. Tavasszal a Constantinum Sportcentrumban fogadta ellenfeleit a KHTK, de a tervek szerint a 2016/17-es szezonban ismét a Kész Aréna ad otthont a hazai mérkőzéseknek. A kézilabdánál használatos vaksz feltakarítását a KHTK tagjai, segítői oldják meg a találkozókat követően. Korábban gondot okozott a vaksz letakarítása a küzdőtérről, ezért találták ki ezt a megoldást a kézilabdások.


A KHTK melletti a megyei felnőtt kézilabda csapatok is elkezdik a bajnokságot a hétvégén. Mindhárom félegyházi együttes hazai pályán játszik. A megyei csapatok szeptember 17-én 16 órától, míg az NB II-es KHTK játékosai szeptember 18-án vasárnap 17 órától lépnek parkettre.

Elsőként szombaton 16 órakor A Félegyházi KSC felnőtt női csapata látja vendégül a Miklós KC-t. Tavaly ősszel 19-13-ra a félegyháziak győztek.

Szombaton 18 órától a Félegyházi KSC felnőtt férfi együttese kezdi el a szezont, hazai pályán a tavalyi bajnok Kiskunmajsai KC-t fogadja.

Vasárnap 17 órakor a Kiskunfélegyházi HTK az előző szezon negyedik helyezettjével a Köröstarcsai KSK-val mérkőzik meg itthon. Az elmúlt idényben mindkét alkalommal a KHTK nyert, legutóbb márciusban 32-28-ra verte meg a Köröstarcsát.

 

Program:

Bács-Kiskun megyei női felnőtt 1. ford. 09.17. Szombat: 16:00 (Kész Aréna)

Félegyházi KSC – Miklós KC

 

Bács-Kiskun megyei férfi felnőtt 1.ford. 09.17. Szombat: 18:00 (Kész Aréna)

Félegyházi KSC – Kiskunmajsai KC

 

NB II férfi felnőtt Dél-kelet 1. ford. 09. 18. Vasárnap: 17:00 (Kész Aréna)

P&P Kiskunfélegyházi HTK – Köröstarcsai KSK

 

 

G. Z.

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!