Sport 2016. szeptember 3. 20:20

Hatot számoltak a Tiszakécskére a félegyháziak

Képgaléria
Hatot számoltak a Tiszakécskére a félegyháziak
Kiütéses, 6-0-ás győzelemmel tovább menetelt a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK II. Ezúttal a tiszakécskeiek második számú csapata volt a szenvedő fél, nem tudták megállítani a jó formában lévő félegyháziakat. Már a szünetig eldőlt a mérkőzés (3-0), szép gólokat és könnyed játékot láthatott a félegyházi publikum szeptember 3-án.

Zsinórban a harmadik győzelmére készült a Kiskunfélegyházi HTK II., amely a még nyeretlen Tiszakécske VSE II. együttesét fogadta. Esélyeshez méltóan kezdtek a félegyháziak, a 25. percben jogos 11-esből Borsi Sándor góljával szerezték meg a vezetést. (1-0)

Négy perccel később Polgár Szabolcs lőtte be helyzetét, szöglet után talált be a kécskei hálóba. Ezt követően Makai Zoltán értékesítette Polgár Szabolcs átadását. (3-0)

A jókedvű félegyházi szurkolók a második félidő elején még jobb kedvre derültek, a tiszakécskeiek ugyanis bent ragadtak az öltözőben. Ezt kihasználva előbb Valkovics Gábor, majd Borsi Sándor szerzett újabb gólt. (5-0)

Szűk 50 perc alatt eldőlt a mérkőzés, egyedül a gólarány vált kérdésessé. A meggyőző félegyházi fölény ellenére a vendégek előtt is adódott lehetőség, de a kapufa tövéről ezúttal kifelé pattant a labda, így a szépítés elmaradt.

A hajrában mindkét együttes több cserét hajtott végre, ami némileg töredezetté tette a játékot. Az i-re a pontot végül Szabó Tamás tette fel a 85. percben, egyéni akciót fejezett be góllal. (6-0)

A közönségszórakoztatóan játszó félegyháziak ilyen arányban is megérdemelten nyertek, 10 ponttal immár negyedik helyen állnak a tabellán.

 

Értékelés:

Nádasdi Péter (vezetőedző, Kiskunfélegyházi HTK II.)

- Sokat készültünk a héten, az első csapattól kapott játékosok nagyban hozzájárultak a kiütéses sikerhez. Négy meccsből hármat nyertünk, egyedül a tavalyi bajnokkal játszottunk döntetlent. Elmondható, hogy jó rajtot vettünk, egységesek vagyunk, jó csapatszellem alakult ki. 

 

Bács-Kiskun Megyei II. Észak 4. ford. 09. 03.

Kiskunfélegyházi HTK II. - Tiszakécske VSE II. (3-0) 6-0

Gólszerzők: 25. p. Borsi Sándor (11-esből), 29. p. Polgár Szabolcs, 36. p. Makai Zoltán, 47. p. Valkovics Gábor, 49. p. Borsi Sándor, 85. p. Szabó Tamás

 

 

G. Z. 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!