Helyi hírek 2016. szeptember 7. 18:30

Forgalomkorlátozások a Libafesztivál ideje alatt

Forgalomkorlátozások a Libafesztivál ideje alatt
Útlezárásokra, forgalomkorlátozásokra kell számítani Kiskunfélegyházán szeptember 7-én, szerdán kb. 21 órától a XVIII. Libafesztivál rendezvényeinek lebonyolítása miatt, melyek érintik a város mindennapjainak, közlekedésének rendjét is. Lezárják a Zrínyi- és a Mártírok utca elejét, valamint a Kazinczy utca elején nem lehet majd megállni - tájékoztatta szerkesztőségünket a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya.

Szeptember 8-án, csütörtökön reggel 07:30-tól 11-én vasárnap délután 14 óráig lezárják a Kossuth Lajos utcát, az 5-ös főúttól, Wesselényi utcáig, a Zrínyi utcát a Kossuth Lajos utcától, a Korrekt ker-ig, a Kazinczy utca torkolatát, a DM előtti parkolót, valamint a Szent János tér macskaköves utcáját teljes egészében. Az Attila utca elején, a patika előtt sem szabad majd megállni a rendezvény ideje alatt.

Szeptember 9-én, pénteken kb. 23 órától 10-én, szombaton 23 óráig lezárják a forgalom elől a Kazinczy utcát a Korona utcáig terjedő szakaszon, valamit a Korona utcát is teljes egészében.


Szeptember 10-én szombaton: szintén lezárják a Kossuth utcát 13 és 14 óra között a Vasútállomástól a Wesselényi utcáig.

Kérik a gépjármű vezetőket, hogy a forgalomkorlátozásokat szíveskedjenek figyelembe venni és annak megfelelően közlekedni, illetve megválasztani az útvonalukat.





 

Kövessen minket a Facebookon is!