Helyi hírek 2016. szeptember 9. 13:30

Szép sikert ért el Félegyháza az Év fürdője szavazáson

Képgaléria
Szép sikert ért el Félegyháza az Év fürdője szavazáson
Előkelő helyen végeztek a félegyházi fürdők az Év fürdője 2016 szavazáson. A megyeszékhely élményfürdőjét megelőzve a Kiskunfélegyházi Városi Strand és Uszoda a 7. helyen, míg a Kiskunfélegyházi Városi Kórház Róna Kincse Gyógyfürdője a 11. helyen végzett a május óta tartó szavazáson. A siker kapcsán Kelemen József fürdővezetőt arról kérdeztük, hogyan értékelik a fürdőközönség elismerését.

– A kórház életében azért is van komoly jelentősége a helyezésnek, mert a gyógyfürdő vendégkörét adó idősebb korosztály jóval kisebb mértékben van jelen az informatika világában, mint az élményfürdők vendégkörét kitevő fiatalabb generáció. Mégis büszkék lehetünk, hogy sokan voksoltak a csak internetes felületen elérhető szavazáson.

A városi strand növekvő vendégforgalmát azoknak a fejlesztéseknek köszönhetjük, amelyeket az év folyamán vendégeink kényelme, biztonsága, növekvő igényeinek kiszolgálása érdekében tettünk. Biztos vagyok benne, hogy a fürdőzőink látva az érdekükben tett törekvéseinket, szavazataikkal biztosítottak támogatásukról bennünket. Természetesen ezt szem előtt tartva folytatjuk a megkezdett munkánkat, és hamarosan olyan fejlesztések valósulhatnak meg, mint az öltözőfelújítás, illetve a szaunabővítés. Ezúton is köszönjük szavazóinknak az együttműködést! – mondta el a fürdővezető.




 

Kövessen minket a Facebookon is!