Helyi hírek 2014. május 20. 09:36

Ön mit tart félegyházi értéknek?

Képgaléria
Ön mit tart félegyházi értéknek?
A Városalapítók Napja alkalmából egy villám-körkérdéssel leptük meg olvasóinkat.

Edina (19) Legelőször a lakótelepi szoborpark jut eszembe és a "Közgét" mint épület, és az ottani tanárok.. Híresek és finomak a tejtermékek.

Dávid (21) Tetszik a sportcsarnok mérete, jó, hogy van ilyen a városban. A platánsor még, ami eszembe jut hirtelen, és a félegyházi kakaó, mindig olyat szoktam venni

Erika (40)  Sok szép, értékes épület található a városban, a Városházától a felújított moziig. A félegyházi tejtermékek finomabbak, mint mások. Várom a Városalapítók Napját, és a rendezvényeket, ezek is értékek.

Sándor (66) Minden tetszik, úgy, ahogy van, mert a szülővárosom, ilyen szemmel nézem. A vasútállomást nem szokás emlegetni, pedig az is érték. Szépek a parkok, jó megpihenni és elolvasni az újságot egy padon. A félegyházi kenyér és a többi termék különösen kedves számomra, mert a kenyérgyárban dolgoztam.

László (20) Először a Fürdőszállót említeném, mert jól nézne ki, ott áll kihasználatlanul, pusztulóban. Várom már, hogy történjen vele valami, és szeretnék egy nagy parkot a városban. A félegyházi termékek biztosan jók, de ezeket jobban meg kellene ismertetni a lakosokkal, hogy büszkék lehessünk rájuk, pl. a Kunsági Édenre gondolok.

Bence (40) A Félegyházi Fúvószenekart mindenképpen idesorolom, a közgazdasági képzés színvonalát, a város képzőművészeit (Holló-kör), és a kreatív gondolkodókat, hagyományőrzőket.  A termékek közül a pöttyös tejfölt említeném elsősorban.

tli

Kövessen minket a Facebookon is!