Program 2016. október 6. 10:30

Ötéves a Retro buli

Képgaléria
Öt évvel ezelőtt elindult valami ami eredeti ötlet szerint csak egy alkalomra lett létre hozva. Fejes Sanyi barátommal egy estére szerettük volna feleleveníteni a régi Tiszti Klub Disco Bár hangulatát. Annyira jól sikerült hogy folyamatosan kaptuk, hogy miért nincs folytatás, van igény a régi bulik hangulatára.

2012-ben a második Retro bulira már Parádi Józsi is csatlakozott hozzánk. A Retro 2. fantasztikus siker lett, elővételben elfogyott az összes jegy. Meg is jegyezte, hogy fiatal korunkban sem volt hasonló.

2014 óta már évi 2 discoval emlékezünk Kiskunfélegyháza három legendás klubjára a Tiszti Klub Disco Bárra, a Fárao Discora és az Amigó Disco Bárra.

Ez a hagyomány folytatódik az 5 éves szülinapi party-val ahol az est sztárvendége a nyár tagadhatatlanul legnagyobb slágerével, a foci EB himnuszával Betty Love. Az éjjel soha nem érhet véget!


5 év, mintegy 4000 megelégedett bulizó! Október 8-án méltán ünnepli a Retro sorozat az 5 éves évfordulóját. Azóta a Klub Aréna is Félegyháza legendás klubjává vált. A retro sorozat a 80-as 90-es évek hangulatát, legnagyobb slágereit eleveníti fel, ezekért a zenékért jönnek a fiatalok és az idősebbek is.

Lajos Zoltán



 

Kövessen minket a Facebookon is!