Helyi hírek 2016. szeptember 19. 16:30

Kölcsönös előnyök a Félegyháza Kártyával

Képgaléria
Kölcsönös előnyök a Félegyháza Kártyával
A város üzletei, szolgáltatói és a helyi fogyasztók közötti kapcsolatot szeretné erősíteni az önkormányzat a Félegyháza Kártyával – mondta el Gyuricza Gergő, a Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezetője, aki szerint a kártya által kínált kedvezményekkel azokat a vásárlókat is helyben szeretnék tartani, akiket – a nagyobb kínálat vagy a kedvezőbb ár – egyelőre Kecskemétre, vagy Budapestre csábít.

– Több fórumon is megmérettetett az ötlet. Hogyan fogadták az elképzelést a félegyházi vállalkozók?

– Fontos szempont volt részünkről, hogy a helyi vállalkozók ötleteit, igényeit is beépítsük a kártyarendszerbe ahelyett, hogy kész koncepciót erőltettünk volna rájuk. Hiszen a kártyarendszer sikeressége a partner üzleteken, szolgáltatókon múlik elsősorban. A fórumokon részt vett vállalkozók reményeinken túlmutatóan pozitívan álltak az ötlethez, többen is jelezték már a fórumon a csatlakozási szándékukat.

– Milyen ötletek, kérések merültek fel a megvalósítással kapcsolatban?

– A legfontosabb kérdés az volt, hogy mibe kerül ez egy vállalkozónak. Erre a válasz igen egyszerű: a nyújtott kedvezményen túl semmibe. Általánosan felvetett ötlet volt, hogy a helybélieken túl a város vonzáskörzetében élők is – akik nagyon gyakran Félegyházán vásárolnak – jogosultak legyenek a kártya igénylésére.

– Összegezve: ki és miért jár jól a városkártyával?

– A Félegyháza Kártya két alanyi köre a partner szolgáltatók és üzletek, illetve a vásárlók, azaz a felhasználók. Mindkét fél számára előnyöket kínál a Félegyháza Kártya. A felhasználók a kártya birtokában a partnerüzletek által nyújtott állandó kedvezményben részesülnek, míg a kártyaelfogadók reményeink szerint forgalomnövekedést érhetnek el. A partnerüzletek között olyan önkormányzati szolgáltatások is megjelennek majd, mint például a városi fürdő.



Fotó: illusztrációk



 

Kövessen minket a Facebookon is!