Helyi hírek 2016. szeptember 28. 07:30

Aszfalt kerülhet a Kökény utcára

Képgaléria
Aszfalt kerülhet a Kökény utcára
Egy Kökény utcai lakó arról érdeklődik, hogy a városvezetés lehetségesnek tartja-e belátható időn belül a Kökény utca aszfaltozását, vagy legalább murvával való feltöltését? Mint olvasónk írja: „A csatornázásnál itt jártak a kamionok és teljesen tönkretették a földutat.”

Csányi József válasza szerint Bense Zoltánnal, az érintett körzet önkormányzati képviselőjével együtt fontosnak tartják ennek az útszakasznak a mielőbbi járhatóvá tételét, tekintettel arra, hogy a Móravárosból a Szilfa utca meghosszabbításaként a Kökény utcán keresztül közelíthető meg a Bikahegyi rész. Ennek megfelelően a 2017. évi költségvetés mélyépítési munkálatok részében a Kökény utca útjának elkészítésére külön költségvetési sort szánnak, ami tartalmazza az adott út alapjának az elkészítését, illetve aszfaltozását 4 méteres szélességben, vízelvezető árkokkal kiegészítve. A költségvetés elfogadását, illetve a közbeszerzési eljárást követően előreláthatólag 2017. június-július hónapban kerül sor ezen útszakasz kivitelezésére.

Továbbra is várjuk a kérdéseket az [email protected] email címen, vagy a Félegyházi Közlöny postacímre (6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth Lajos utca 10.) Amennyiben írásos választ vár, feltétlenül tüntesse fel pontos nevét és levelezési címét! Ha nem szeretné, hogy neve nyilvánosságra kerüljön, jelöljön meg jeligét!




 

Kövessen minket a Facebookon is!