Helyi hírek 2016. október 2. 15:55

„Világomban minden rendben van!”

Képgaléria
„Világomban minden rendben van!”
Bagdi Bella neve ismerősen cseng már a platános diákok körében, hiszen negyedszerre látogatott el az iskolába. A gyerekek nagy várakozással és lelkesen várták az énekesnőt, aki a Világomban minden rendben van című gyerekalbumából adott fergeteges hangulatú koncertet.

Kicsik és nagyok Bellával együtt énekelték pozitív megerősítéseket tartalmazó dalait. Az iskola aulájában elkészült a boldogságfal, amelyen gyerekek rajzai, motivációs idézetei mesélnek a boldogságórákon történtekről. A Tarjányi Xénia művésztanár által rajzolt "Pozitív gyerek vagyok" kártyajáték illusztrációit is megtekinthették a diákok az aulában.

Az énekesnő a Boldogságprogram elindítója Magyarországon, amelyhez a Platán iskola is csatlakozott az elmúlt tanévben. A program célja, hogy a pozitív pszichológia eredményeire építve vidám történetekkel, játékos feladatokkal és dalokkal fejlessze a boldogságra való képességet az iskolás korosztály számára. A program szellemiségét Wolnerné Vidéki Szilvia intézményvezető és Takácsné Medveczki Zsuzsanna tagintézmény-vezető is támogatja, hiszen fontos  a gyermekek pozitív  személyiségfejlődése.

 

s. r.

 

Kövessen minket a Facebookon is!