Sport 2016. október 8. 19:50

Könnyed játékkal nyert a KHTK

Képgaléria
Könnyed játékkal nyert a KHTK
Zsinórban a harmadik győzelmét aratva magabiztos játékkal 3-1-re legyőzte a Kunszállást a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 9. fordulójában. A félegyháziak végig irányítva a mérkőzést jó iramú első félidőt produkáltak, a fordulás után biztosan őrizték előnyüket.

Kötelező győzelemre készültek a KHTK játékosai hazai pályán, azonban a Kunszállás SE-t az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva nem vehették fél vállról.

A KHTK jó formának örvendett, de a Kunszállás is nyert az előző körben.

Jó iramú, élvezetes első félidőt produkáltak a csapatok, a félegyháziak előtt több ziccer adódott, amikből Tóth István és Katona Balázs szerzett gólt. (2-0)

Kétgólos vezetés után a félidő hajrájában szépítettek a vendégek, Molnár Edvárd lövése talált utat a félegyházi hálóba. (2-1)

A találkozó ezt követően némileg nyíltabbá vált, de csupán az 55. percig izgulhattak a hazai szurkolók, ekkor Palásti Sándor és egy kunszállási játékos segítségével a kapuban kötött ki a labda. (3-1)

3-1 után visszavett a tempóból a KHTK, a kunszállásiak szervezett játékot mutatva nem omlottak össze, igaz komolyabb helyzetig nem jutottak.

A hajrá eseménytelenül, főként mezőnyjátékkal telt. A KHTK magabiztosan győzött.

 

Értékelések:

Kertész Gábor (vezetőedző, Kunszállás SE):

- Gratulálok a KHTK-nak, kihasználta a hibáinkat. Bravúrra készültünk, tavasszal összejött egy döntetlen, most nem volt benne a csapatban a pontszerzés. Legnagyobb sanszunk 1-2-nél adódott, de a helyzetet elpuskáztuk, az egyenlítés elmaradt. A 2. félidőben visszavettek a félegyháziak a tempóból, azonban ennyivel jobbak voltak. Nem kezdtük jól a bajnokságot, de kistelepülésként amatőr szinten minden évben erőn felül teljesítünk a megyei I. osztályban. Sok rutintalan játékosunk van, őket szeretnénk beépíteni a csapatba. 

Szabó István (vezetőedző, Kiskunfélegyházi HTK):

- Megérdemelten nyertünk, az első félidőben kifejezetten jól játszottunk. Nagy ziccereket hagytunk ki ekkor, ami később majdnem megbosszulta magát. Mindenkinek lehetőséget adtam a második félidőben, ennek köszönhetően ebben a játékrészben nem alakult ki folyamatos játék, de nem forgott veszélyben a győzelmünk.

 

Bács-Kiskun Megyei I. 9. ford. 10.08.

Kiskunfélegyházi HTK – Kunszállás SE (2-1) 3-1

Gólszerzők: 21. p. Tóth István, 30. p. Katona Balázs, 55. p. Palásti Sándor, ill. 41. p. Molnár Edvárd

 

G. Z. 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!