Helyi hírek 2016. október 18. 07:30

Legyünk és tegyünk együtt a Földünkért világnapon!

Legyünk és tegyünk együtt a Földünkért világnapon!
A kiskunfélegyházi Felsőtemetőnek is felajánlják segítségüket a Földünkért világnapján a kecskeméti székhelyű Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és a fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház munkatársai. A Legyünk együtt! Tegyünk együtt! elnevezésű kezdeményezésükhöz bárki csatlakozhat. A program során október 21-én, pénteken 15 órától kertészeti és parkrendezési munkákat végeznek a kiskunfélegyházi Felsőtemetőben (Nádasdy utca).

A munkába bekapcsolódó középiskolai diákoknak iskolai közösségi szolgálat teljesítéséről igazolást adnak. További kérdés esetén írjanak az [email protected] e-mail címre, de hívhatják a 20 332 38 50-es vagy a 20 332 87 11-es telefonszámokat is. Kiskunfélegyházán együttműködő partner a Nagycsaládosok Kiskunfélegyházi Egyesülete.

A Földünkért világnapi programot a szervezet munkatársai Kecskeméten, Kalocsán és Kiskunhalason is megvalósítják. A három településen október 21-én, pénteken 15 órától a Kecskeméti Vadaskertben, valamint a Kalocsán és a Kiskunhalason egy-egy temetőben ajánlják fel segítségüket.





 

Kövessen minket a Facebookon is!