Helyi hírek 2016. október 21. 15:00

Kitüntetés az újságíróknak

Képgaléria
Kitüntetés az újságíróknak
Az Ipartestületek Országos Szövetségének a "Kézműipar Szolgálatáért" elismerését vehette át két félegyházi újságíró: Fábián Adrienn, az infokiskunfelegyhaza.hu oldal, valamint Hájas Sándor, a Félegyházi Közlöny munkatársa csütörtökön az Ipartestületi székházban Tornyi Lászlótól, a szövetség alelnökétől és Makai Lászlónétól, a helyi szervezet vezetőjétől. A díjat az ipartestület munkájáról készített objektív, lelkiismeretes tudósításaikkal érdemelték ki.

Idén Kiskunfélegyházáról két zsurnalisztát javasolt az IPOSZ figyelmébe Makai Lászlóné, a Félegyházi Vállalkozók Ipartestületének elnöke: Fábián Adriennt, az infokiskunfelegyhaza.hu (Szuperinfó) és Hájas Sándort, a Félegyházi Közlöny újságíróit. 

Budapesten, az ünnepélyes átadáson nem tudtak részt venni, ugyanis akkor épp a XVIII. Kiskunfélegyházi Libafesztivál eseményei zajlottak, amelyekről mindkettőjüknek tudósítania kellett. A félegyházi ipartestület vezetése október 20-án, a félegyházi iparos közgyűlésen ismerte el munkájukat, s adta át számukra az elismerő okleveleket. 




 

Kövessen minket a Facebookon is!