Elkezdődött az országos erőemelő verseny

Elkezdődött az országos erőemelő verseny

2020. szeptember 18. 15:30

Nagy várakozás előzte meg a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupa és Elit Show megrendezését. Az eredetileg tavaszra kiírt versenyt szeptember 18-a és 20-a között bonyolítják le a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A higiéniás feltételek betartása mellett méltó körülmények várják a megjelenteket. A háromnapos versenyre mintegy 700 fő nevezett.

Részletek
Új üzemcsarnokkal bővült az Integrál ÁFÉSZ Baromfifeldolgozó Üzeme

Új üzemcsarnokkal bővült az Integrál ÁFÉSZ Baromfifeldolgozó Üzeme

2020. szeptember 18. 16:00

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 18-án, Félegyházán az Integrál Zrt. Baromfifeldolgozó Üzemének új, 2050 négyzetméter alapterületű, korszerű technológiával felszerelt üzemcsarnokát. Az átadáskor a nemzeti színű szalagot dr. Horváth Sándor ügyvezető-igazgató, Varga Mihály pénzügyminiszter és Lezsák Sándor, a térség országgyűlési képviselője vágták át.

Részletek
Kupamérkőzést játszik a KHTK

Kupamérkőzést játszik a KHTK

2020. szeptember 17. 17:00

A KHTK csapatának idén újra sikerült kivívnia a Magyar Kupa országos főtábláján való szereplést. Tavaly futballünnepet rendezhettek a Honvéd pályán, hiszen kuriózumnak számított, hogy a ZTE csapatában NB1-es ellenfelet fogadhattak hazai pályán. Egy éve azon a mérkőzésen kevés esély volt a továbbjutásra, és a papírformát igazolva első osztályú ellenfelük nagyarányú győzelmet ért el.

Részletek
Eredményes rajzpályázat

Eredményes rajzpályázat

2020. szeptember 17. 18:00

Rajzpályázatot hirdetett a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiuma három témakörben (Hogyan képzeled el a jövődet?, Környezetvédelem fontossága és Miért jó szakmát tanulni?) az intézmény 135 éves évfordulója alkalmából. A pályázatot a kistérségi iskolákban is meghirdették – adta hírül a Kiskunfélegyházi Dózsa György Általános Iskola Facebook-oldala.

Részletek
Anyakönyvi hírek

Anyakönyvi hírek

2020. szeptember 17. 13:00

A Kiskunfélegyházán és környékén 2020. 35. hetében újszülöttek, házasságot kötöttek és elhunytak névsora a Félegyházi Közlöny hírportálon.

Részletek
Élő mise az Ótemplomból

Élő mise az Ótemplomból

2020. szeptember 19. 10:00

Szeptember 20-án, vasárnap a Sarlós Boldogasszony Templomból közvetíti a szentmisét a Kossuth Rádió és a Katolikus Rádió, délelőtt 10 órától. Ezen a vasárnapon nem lesz 9 órai és fél 11 órai szentmise. Mindenkit szeretettel hívnak az eseményre, hogy közösen tehessünk tanúságot hitünkről és Isten iránti szeretetünkről a rádió hullámain keresztül. A vírusjárványra való tekintettel kérik a szentmisén a maszk viselését, a templomba belépéskor a kezek fertőtlenítését és lehetőség szerint a fizikai távolság tartását.

Részletek
5 tipp, hogy a vállalkozások ne érezzék kiszolgáltatottnak magukat

5 tipp, hogy a vállalkozások ne érezzék kiszolgáltatottnak magukat

2020. szeptember 19. 12:00

Napjainkban mikro-, kis- és középvállalkozások tízezrei küzdenek azzal a problémával, hogy nem tudják megfelelően optimalizálni a költségeiket. Ez az állapot leginkább annak tudható be, hogy kiszolgáltatottak a nagyobb piaci szereplőknek, ugyanakkor számos olyan innovatív lehetőség kínálkozik már számukra is, melyek egyszerre csökkentik a kiadásokat és növelik a bevételeket, így összességében nagyságrendekkel javítják a vállalkozás pénzügyi eredményeit.

Részletek