Elismerték a pedagógusok munkáját

Elismerték a pedagógusok munkáját

2023. június 7. 17:00

Június 2-án pénteken, a Móra Ferenc Művelődési Központban rendezték meg az idei pedagógusnapi ünnepséget, ahol Pálfi Tamás, a Kecskeméti Tankerületi Központ igazgatója, és Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere köszöntötte az ünnepelteket. Az eseményen az alábbiak részesültek oklevélben, vagy elismerésben.

Részletek
50 éve együtt: Kiskunfélegyházi Népdalkör

50 éve együtt: Kiskunfélegyházi Népdalkör

2023. június 6. 19:20

A Kiskunfélegyházi Népdalkör 50 éves ünnepi gálaműsorát rendezte meg június 5-én, hétfőn a Móra Ferenc Művelődési Központban. A megjelenteket az est háziasszonya, Vargáné Rácz Judit köszöntötte, köztük Balla László alpolgármestert, valamint a népdalkör volt és jelenlegi megjelent tagjait.

Részletek
Tanulási zavarok iskolában és otthon

Tanulási zavarok iskolában és otthon

2023. június 7. 12:00

A Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár és a Kiskunfélegyházi Egészségfejlesztési Iroda közös eseményére került sor június 6-án, kedden, a Hattyúházban. Gulyásné Kis Adelina szakpszichológus, szimbólumterápiás gyakorlatvezető, Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista, az Egészségfejlesztési Iroda munkatársa tartott előadást „Tanulási zavarral az iskolában és otthon” címmel.

Részletek
Szép eredmény a lovasversenyen

Szép eredmény a lovasversenyen

2023. június 7. 10:00

Lovasversenyt rendeztek a lakiteleki Nimród Sportegyesület szervezésében, június 3-án. Mészáros Gréta, a Batthyány iskola 4.a osztályos tanulója szép eredményt ért el. A 10 év feletti ügyességi versenyen 1. helyezett lett, míg a 10 év feletti hibaidős versenyen 8. helyezést ért el.

Részletek
Búvár Anna

Búvár Anna

2023. június 6. 17:00

Szép sikereket ért el az elmúlt három héten az uszonyos és búvárúszó országos versenyeken Rabi Anna, a Batthyány Lajos Általános Iskola 4.a osztályos tanulója. Május 12-15. között rendezték meg Kecskeméten az országos bajnokságot.

Részletek
Bicaj-ricsajon az Iligy Holda

Bicaj-ricsajon az Iligy Holda

2023. június 6. 12:00

Az előkelő 4. helyet szerezte meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság által május 31-én és június 1-jén, a nyíregyházi Kis Vakond Gyermektáborban megrendezett Bicaj-ricsaj közlekedési csapatverseny országos döntőjén Batthyány Lajos Általános Iskola Iligy Holda csapata.

Részletek