Gazdikereső

Gazdikereső

2019. október 21. 16:00

Rovatunkkal az elkóborolt ebek és gazdájuk egymásra találását szeretnénk segíteni. Amennyiben a gazda nem jelentkezik az állatért, az 14 nap elteltével szabadon egy új gazdához juttatható.

Részletek
Összetartó közösség gyűlt össze a tetováló fesztiválon

Összetartó közösség gyűlt össze a tetováló fesztiválon

2019. október 20. 09:00

Kibővített keretek között új helyszínen, a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban rendezték meg október 19-én a II. Dél-Magyarországi Tetováló és Motorépítő Fesztivált, ami az első alkalomhoz hasonlóan egyben jótékonysági keretet is öltött. Idén a bevétellel a Kecskeméti Megyei Kórház Gyermek- és Újszülött Osztálya részére tervezett fájdalommentes sárgaságmérő berendezés megvásárlásához járultak hozzá. A Southern Tattoo & Custom Fest jótékonysági rendezvényt a Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány, a Plain-Rock Egyesület és a Hellwolf Tattoo közösen valósította meg.

Részletek
Polgármesterek gyűltek össze Lakiteleken

Polgármesterek gyűltek össze Lakiteleken

2019. október 21. 07:30

Az önkormányzati választások utáni első találkozójukat tartották Bács-Kiskun megye 4. számú választókerületének frissen megválasztott településvezetői a lakiteleki polgármesteri hivatalban pénteken. A polgármesterek Lezsák Sándor országgyűlési képviselő meghívására ültek tárgyalóasztalhoz, hogy összegezzék terveiket.

Részletek
Anyakönyvi hírek

Anyakönyvi hírek

2019. október 17. 12:30

A Kiskunfélegyházán és környékén 2019. 41. hetében újszülöttek, házasságot kötők és elhunytak névsora a Félegyházi Közlöny hírportálon.

Részletek
Védőnői szaktanácsok a Betűbölcsiben

Védőnői szaktanácsok a Betűbölcsiben

2019. október 16. 13:00

Uljanics-Tóth Tímea iskolavédőnő a kisgyermekek napirendjéről és az okos eszközök hasznáról, hátrányáról beszélt a Betűbölcsiben. A Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár baba-mama programjai iránt mindig nagy az érdeklődés, ez október 15-én sem volt másként.

Részletek