Gondos előkészítés előzi meg a XXI. Kiskunfélegyházi Libafesztivált

Gondos előkészítés előzi meg a XXI. Kiskunfélegyházi Libafesztivált

2019. augusztus 24. 10:00

Új helyszíneket is bevonva, gazdag programot kínál a XXI. Kiskunfélegyházi Libafesztivál a városlakóknak és az idelátogatóknak szeptember 6-án és 7-én. A főszervezők és támogatók július 23-án számoltak be a részletekről. A beszámolón az is kiderült, hogy a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés a fesztiválhoz kapcsolódóan itt rendezi meg a Megye Napokat.

Részletek
Anyakönyvi hírek

Anyakönyvi hírek

2019. augusztus 22. 17:30

A Kiskunfélegyházán és környékén 2019. 33. hetében újszülöttek, házasságot kötők és elhunytak névsora a Félegyházi Közlöny hírportálon.

Részletek
Nyissuk ki szívünket a közösségnek!

Nyissuk ki szívünket a közösségnek!

2019. augusztus 20. 16:00

A kiskunfélegyháziak a Szent István Templom előtti téren emlékeztek meg az államalapításról augusztus 20-án. Ünnepi beszédet Csányi József polgármester mondott. Ezt követően megkoszorúzták Szent István királyunk szobrát. A megemlékezés utáni szentmise főcelebránsa dr. Pintér Gábor érsekatya volt, aki az új kenyeret is megszentelte. A megszentelt kenyeret elegáns menettel, a gazdaköri lovasok és fogatosok kíséretében vitték a városháza elé, ahol Balla László alpolgármester köszöntötte az ünneplőket. A kenyeret a város vezetői szelték fel, és osztották szét a gazdaköriek közreműködésével.

Részletek