Adventi keresztállítás Kiskunfélegyházán

Adventi keresztállítás Kiskunfélegyházán
A Jobbik Kiskunfélegyházi Szervezete szeretettel hív mindenkit december 2-án, vasárnap 11.30-kor az adventi keresztállításra. A Petőfi-szobor előtti téren tartandó ünnepségen felszólal Kollár László városi és megyei képviselő. Közreműködik Sövény Tibor előadóművész, Kiss Ákos Jenő és Toldi Níla énekesek.
Egyre többen a helyi rádiót hallgatják Félegyházán

Egyre többen a helyi rádiót hallgatják Félegyházán
A városi helyi rádiók vezették a helyi hallgatottsági listákat az NMHH által finanszírozott Kantar-Hoffmann országos hallgatottsági mérése szerint – hívja fel a figyelmet friss közleményében a Radio Sales House. A rádiós kereskedőház szerint a városokban élők számára létfontosságúak a közösségük aktuális hírei, eseményei, emiatt a helyi tartalmakat kínáló rádiók műsorai hallgatottabbak, mint a budapesti...
Mennyből az angyal

Mennyből az angyal
A Ghymes együttes két tagja, Szarka Tamás és Szarka Gyula ad koncertet december 13-án, csütörtökön 18 órakor a Szent István Templomban. Az esten közreműködik a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kicsinyek Kamarakórusa. Támogatói jegyek 2500 forintért megvásárolhatók a Tourinform Irodában, a Móra Ferenc Művelődési Központban és a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban....
VI. Mezgés bál

VI. Mezgés bál
December 1-jén, szombaton 19 órától rendezi meg a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendő bálját az intézmény tornatermében. A bál teljes bevételét – az előző évekhez hasonlóan – az iskola korszerűsítésére fordítják.
Daganatos betegeken segítenek

Daganatos betegeken segítenek
Egy immuno-onkológiai terápiát választott az idén az év gyógyszerének a Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság.
Szavazzon Az Év Tanyájára!

Szavazzon Az Év Tanyájára!
Az Agrárminisztérium (AM) idén másodjára hirdette meg Az Év Tanyája-díjat, hogy minisztériumi elismeréssel is jutalmazza azokat a tanyatulajdonosokat, akik áldozatos munkájukkal, példaértékű tanyáikkal, értékteremtésükkel hozzájárulnak a vidéki térség felemelkedéséhez, a vidéki életforma népszerűsítéséhez.
Karácsonyi adománygyűjtés Kiskunfélegyházán is

Karácsonyi adománygyűjtés Kiskunfélegyházán is
Idén is megszervezi hagyományos karácsonyi adománygyűjtését a Magyar Élelmiszerbank. Három napon keresztül, november 23-án, 24-én és 25-én várják a lakosság élelmiszeradományait Kiskunfélegyházán, a TESCO áruházban. Az akcióhoz az idei évben is csatlakoztak a Centrál Színház művészei.
Egy frissítés miatt akadozott a Facebook és a Messenger

Egy frissítés miatt akadozott a Facebook és a Messenger
Ha Ön is azok közé tartozik, akiket rettenetesen felbosszantott hétfő és kedden az, hogy már megint nem működik a Facebook és üzenetküldő applikációja, akkor meg kell nyugtassuk: nem a mi készülékünkben van/volt a hiba, hanem a Facebook-éban.
Fogyasztóbarát oktatás

Fogyasztóbarát oktatás
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Fogyasztói Tudatosságra Nevelő Iskola címét kapta a Kossuth Lajos Szakképző Iskola és Kollégium november 20-án, az iskolában ez alkalomból tartott ünnepségen. Az elnyert cím azt is bizonyítja, hogy az iskola elkötelezett, hogy a képzéseiben részt vevő diákok ne csak tudatos fogyasztókká, hanem majdan tudatos vállalkozókká is váljanak az oktatás során.
Növekvő létszám az U11-es korosztályban

Növekvő létszám az U11-es korosztályban
Nagy reményekkel, tervekkel vágott neki az idei szezonnak az Abonyi Péter és Gerecs Attila által irányított FTSI U11-es labdarúgócsapat. Az idény elején a korosztály létszámának kibővítését célozták meg a trénerek. Céljuk az volt, hogy minél több gyermek jelenjen meg az edzéseken és a Bozsik-tornákon. A taglétszám már 20 fő felett jár, távlati tervként a minél magasabb szintű versenyeztetés fogalmazódott...
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]