Ismét átadják az Oltalmazó kezek-díjat

Ismét átadják az Oltalmazó kezek-díjat
Február 22-én, pénteken 19 órától a Móra Ferenc Művelődési Központban adják át Kiskunfélegyházán az Oltalmazó kezek elismerést. Az est folyamán jótékonysági előadás is lesz a kiskunfélegyházi Egészségért Közalapítvány a Kórházért javára. Jegyek 1500 forintos áron vásárolhatók a kórház titkárságán és a művelődési központban.
Visszavágják az ágakat

Visszavágják az ágakat
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya értesíti a lakosságot, hogy a Zöldfelület Kezelő Kft. megkezdte a városban a villamosvezetékek alatti fák ágainak visszavágását. Kérik a közlekedők figyelmét és türelmét a munkálatok helyszínein.
Új íjászévad a Koppányoknál

Új íjászévad a Koppányoknál
Megkezdte a versenyszezont a Turul Koppány Íjászai HSE. Január 12-én, szombaton az erdélyi Kisjenőre utaztak megmérettetni tudásukat.
Szalagozó a Móra Ferenc Gimnáziumban

Szalagozó a Móra Ferenc Gimnáziumban
A Móra Ferenc Gimnázium diákjaira is felkerült a szalag, amit az osztályfőnöküktől kaptak meg a végzősök. A szalagavató díszvendégeként részt vett Csányi József polgármester és Rosta Ferenc, aki nem csak mint alpolgármester tért vissza, hanem mint az iskola volt igazgatója is. A rendezvény a szalagtűzéssel kezdődött. Ezt követték a 11. osztályosok előadásai, akik tánccal szórakoztatták a nagyérdeműt. Az est...
Folyamatosan metszik a platánokat

Folyamatosan metszik a platánokat
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri  Hivatal  Városüzemeltetési Osztálya értesíti a lakosságot, hogy a Félegyháza újjáépül projekt keretében január 14-étől megkezdődött a Kossuth Lajos utcai platánfák ifjító és alakító metszése. A munkálatok az időjárás függvényében január 3. és 4. hetében is folytatódnak. A kijelölt szakaszokon a munkálatok idején tilos a parkolás, valamint egyes útszakaszokat is...
Két mérkőzés, két győzelem

Két mérkőzés, két győzelem
Két találkozó várt a leány serdülő bajnokság dél-keleti csoportjának alsóházában szereplő FTSI kosárcsapatára január második hétvégéjén. A Fekete-Seres Ildikó és Bokányi Rita által irányított együttes a Szentes és a Szolnok együttesét is legyőzte, amivel feljutott az „A” csoportba.
Több ezer, eddig be nem mutatott műtárgyat állít ki a Kiskun Múzeum

Több ezer, eddig be nem mutatott műtárgyat állít ki a Kiskun Múzeum
Bár látszólag téli álmát alussza a Kiskun Múzeum, a zárt ajtók mögött lázas munka folyik. Hamarosan megújult terekkel és kiállításokkal várják a látogatókat. Márciusban nyit meg az új régészeti tárlat, a Múzeumok Éjszakáján pedig több ezer, még nem látott műtárgy lesz látható.
Móra Kupa Sakkverseny

Móra Kupa Sakkverseny
Rekordlétszámmal rendezték meg január 12-én a Móra Ferenc Gimnáziumban már nyolcadik éve hagyományos rapid sakkversenyt, amelyen 35 felnőtt és 51 gyerek mérhette össze tudását - mondta el lapunknak Seres László versenybíró.
Februári véradások

Februári véradások
Februárban is szervez véradást a Vöröskereszt Kiskunfélegyházi Szervezete. Vért adhat minden egészséges ember, aki már betöltötte 18. életévét, de még nincs 65 éves, testsúlya pedig meghaladja az 50 kg-ot. Ezen kívül érdemes tudni, hogy férfiak akár ötször, nők viszont maximum háromszor adhatnak vért egy évben. A két véradás között pedig legkevesebb 56 napnak el kell telnie.
Maratoni büntetőpárbajt követően dőlt el a kupa sorsa

Maratoni büntetőpárbajt követően dőlt el a kupa sorsa
A Mikulás Kupát és a Karácsonyi Kupát követően ezúttal a P&P Újévi Teremlabdarúgó Kupára várták az amatőr kispályás labdarúgó csapatokat január 12-én és 13-án a Mezőgazdasági Szakiskola tornatermében. A tornára 16 félegyházi és vidéki csapat nevezett, a négyes csoportokat követően középdöntő, majd egyenes kieséses rendszer várt a gárdákra. A címvédés idén elmaradt, a tavalyi győztes Derby nem jutott...
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]