Hirdetmények 2016. december 27. 09:30

Ha egy jó üzlethelyiséget keres, gondoljon az uszodára

Ha egy jó üzlethelyiséget keres, gondoljon az uszodára
Mint arról már beszámoltunk, az uszoda hamarosan megnyíló épületszárnyában bérelhető üzlethelyiségeket is kialakítanak. A félegyházi ingatlanpiacon kiemelkedően jó adottsággal megjelenő bérleményekről, a bennük rejlő lehetőségekről Kelemen Józsefet, a nevében is megújult Félegyházi Termál Parkfürdő vezetőjét kérdeztük.


– Üzemeltetési szempontból rendkívül jó adottságokkal rendelkezik az épületben kialakított négy üzlethelyiség, amelyből három (18, 36 és 28 négyzetméteresek) az épület főbejáratán keresztül, egy pedig (30 négyzetméter) az utcáról közelíthető meg. Ez utóbbi a létesítmény nyitva tartási idejétől függetlenül üzemelhet, és saját mosdóval és vizesblokkal rendelkezik. A többi üzlet számára az aulából megközelíthető, nemenként elkülönített mosdó lett kialakítva.

Milyen erényei vannak ezeknek az üzlethelyiségeknek?

– Az ingyenes parkolás és a könnyű megközelíthetőség mellett a korszerű, esztétikus és környezettudatos kialakítás. Az aulából nyíló üzletek építészetileg teljesen megújultak. A tető-, fal- és padlószigetelésen túl új nyílászárókat kaptak, padlófűtéssel, önálló vizesblokkal, internet elérési lehetőséggel, villany és vízórával rendelkeznek. Mint az egész új épületben, úgy ezekben a helyiségekben is megújuló energia szolgáltatja a fűtést, ugyanis termálvízzel melegített padlófűtést alakítottunk ki. Az épületet, így az üzleteket is kamerarendszer felügyeli, és a teljes épületszárny központi riasztórendszerrel van ellátva. Korszerű. dekoratív világos padlóburkolat és állmennyezet kölcsönöz eleganciát a belső térnek, a párás uszodai levegőt pedig szellőzőrendszer számolja fel. A bevásárlóközpontokban is jellemző nyitott üzleteket itt is detektívráccsal lehet lezárni. Az üzletek belseje a hasznosítási iránynak megfelelően egyedileg kialakítható.

Milyen tevékenységi kört látnának itt szívesen?

– Az fürdő profiljához illeszkedő, elsősorban a szépségiparhoz köthető szolgáltatókra gondoltunk, de el tudok képzelni egy táplálékkiegészítőt forgalmazó üzletet éppúgy, mint egy szoláriumot, vagy bioboltot. De nem kötném meg a potenciális bérlők fantáziáját, minden ötletre, javaslatra nyitottak vagyunk.

Hogyan lehet bérelni ezeket az üzleteket?

– Az üzleteket pályázat útján lehet megigényelni, a kiírás megtalálható a város honlapján. A pályázatokat bizottság bírálja el, a bérleti szerződés az uszoda fenntartójával, a Kiskunfélegyházi Városgazdálkodási Intézménnyel kötik meg a leendő bérlők.
              

Kövessen minket a Facebookon is!