Helyi hírek 2017. április 22. 07:30

Majd én megmutatom!

Képgaléria
Majd én megmutatom!
A 2001-ben alakult ClubNetCet Internetes Ismeretterjesztő Egyesület évente hirdet meg rajzpályázatokat. Ezeken a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai Szederkényi Barbara informatika szakos tanárnő irányításával évek óta eredményesen vesznek részt.

A tanárnő szerint a tanulók élvezettel készítik az alkotásokat, közben kiélhetik kreatív képességeiket, ezáltal is fejlesztve azokat. A témák hasznosak, fantáziadúsak, szabad teret engednek a gyermeki képzelőerőnek. Az idei évi rajzverseny az „Együtt-Lét” címmel jelent meg. 

A tanulók alkotásai szép eredménnyel szerepelnek az internetes szavazásokon, a képek közül több bekerült már különböző naptárakba is. Az alkotásokat festőművészekből, pedagógusokból álló zsűri bírálja. A legjobbakat kiállítások keretében mutatják be a nagyközönségnek, így jutottak el Erdély több magyarlakta településére is.

A gyerekek öröme mellett, mi felnőttek pedig büszkék vagyunk arra, hogy a Batthyány iskola már évről évre verhetetlen, hisz már hatodik alkalommal nyertünk, ezzel másodszorra is elhódítottuk a kupát.

Bense Zoltán
 

Kövessen minket a Facebookon is!