Helyi hírek 2014. június 12. 15:02

17 éves szemmel a tanév

Képgaléria
17 éves szemmel a tanév
Gyorsan eltelt, ebben teljes az egyetértés. De mégis: Milyen volt számodra az elbúcsúztatott tanév? – Erre kerestük a választ nem reprezentatív körkérdésünkkel.

Kinga (17)

Igazából a szakmától is függ, hogy milyen a tanév. A miénk egy teszt-osztály, bolti eladónak tanulok, a második évfolyam kicsivel nehezebb volt, mint az előző. A matekot többet kellett volna tanulnom, főleg a szakmai számításokat. Szerintem egy erős iskola, semmit sem lehet lazán felfogni, még a tesi-óra is kemény. Nem fogadok meg semmit, de ősztől másként állok a dolgokhoz, nyáron pedig hiányozni fognak a barátok és a város.

Niki (17)

Idén kezdtünk el „kint” dolgozni, szakmai gyakorlaton, ez nagyon furcsa volt, mert sok mindenre kellett figyelni. Beleszoktunk a munkába. A kollégiumban túl nagy a szigor és a fegyelem, hiányzott egy kicsivel több szabadidő. A matekot és a természetismeretet szorgosabban kellett volna tanulnom, de összességében nekem nagyon jó volt ez az év.

Vivien (17)

Könnyebb volt az előzőnél a 10. évfolyam, de így visszanézve, több energiát fordíthattam volna a tanulásra, például a matekra. Már 10 éve táncolok, és valahogy az idén arra sem jutott elég időm. Hihetetlenül gyorsan eltelt, és nagyon jó év volt.

Klaudia (17)

Nehéznek tartottam. Nagyobb volt az elvárás, mint az előző évben, sajnos ehhez képest nem tanultam többet, ez utólag már látszik. Fizikából és matekból akadnak elmaradásaim, talán az órákon odafigyelés hiányzott, de majd jövőre másképp lesz. Az elmúlt tanévvel, a társasággal és az iskolával is elégedett vagyok.

tli

Kövessen minket a Facebookon is!