Gazdaság 2017. május 11. 17:30 Forrás: Bácsvíz Zrt.

Eredményes év, elégedett tulajdonosok

Eredményes év, elégedett tulajdonosok
Május 11-én tartotta a BÁCSVÍZ Zrt. évi rendes közgyűlését. A részvényesek egyhangú szavazással fogadták el a társaság 2016. évi beszámolóját, és jóváhagyták az adózott eredmény fejlesztési célra történő tartalékba helyezését.

A közgyűlés egybehangzó döntése alapján két új önkormányzat - Akasztó és Tabdi – csatlakozott a BÁCSVÍZ Zrt. tulajdonosi köréhez az alaptőke-emelés és az új részvények jegyzése révén. Az új települések ivóvízszolgáltatásához kapcsolódó feladatokat a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal kijelölése alapján már április óta végzi a BÁCSVÍZ Zrt., csakúgy, mint Kunszálláson, ahol a település önkormányzata már eddig is a cég részvényesei közé tartozott.

A tulajdonosok elfogadták a társaság alapszabályának módosításait, majd döntöttek a tisztségviselők és a könyvvizsgáló járandóságairól.

A cég vezetői elégedettségüket és köszönetüket fejezték ki az elmúlt évi teljesítménnyel kapcsolatban, valamint gratuláltak az elért eredményhez a társaság minden munkavállalójának.


 

Kövessen minket a Facebookon is!