Helyi hírek 2017. július 18. 12:30 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Iparkamara

Kezünkben a siker kulcsa

Kezünkben a siker kulcsa
A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nemrég megújított honlapja mellett a KulcsInfo mobilapplikáció is egy olyan marketingfejlesztés, amely a megye vállalkozásait segíti. Az alkalmazás előnye abban rejlik, hogy mobiltelefonon keresztül is gyorsan és egyszerűen hozzáférhetők a gazdasági, pályázati, képzési és kamarai információk.

A mobiltelefon térhódítása villámgyors. Tulajdonságaik napról napra fejlődnek, ma már csak részben használjuk telefonálásra a készüléket. Az utóbbi években megjelenő okostelefonok alkalmasak fényképezésre, videók rögzítésére, és megannyi olyan tevékenységekre, melyekre korábban kizárólag a számítógépeket használtuk.

A fejlődés annyira gyors, hogy igazán nehéz követni, viszont aki ráérez az ízére, mindig többet és többet akar megismerni belőle.

Egyre szélesebb körben terjednek el a mobilalkalmazások (applikációk), amelyek még speciálisabb igényt elégítenek ki. A telefonokra letölthető applikációval könnyebb hozzáférni az online világ termékeihez és szolgáltatásaihoz.

Az üzleti életben mindig a hatékonyság és a gyorsaság a nyerő. Az üzleti alkalmazások akkor sikeresek, ha használatukkal gyorsabban jutunk olyan információkhoz, amelyekre szükségünk van.

A KulcsInfo applikáció a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara regisztrált cégei és a kamara közötti, okostelefonra és táblagépre optimalizált alkalmazása, amelynek legfőbb küldetése a friss és releváns szakmai, valamint kamarai információk továbbítása. A menüpontokkal közvetlenül elérhetők az aktuális hírek, rendezvények, pályázatok, szakképzési információk, a Széchenyi Kártya igénylés lehetősége, a kamarai regisztráció, a fontos adatbázisok, az ügyfélszolgálatok és munkatársak elérhetőségei, illetve a kamara Facebook-oldala is. Az alkalmazásban minden főbb téma megtalálható, amely a vállalkozókat, cégvezetőket érdekelheti, és a kkv-k számára hasznos.


 

Kövessen minket a Facebookon is!